0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Merken /

Uoga Uoga

Het verhaal achter UOGA UOGA natuurcosmeticaLogo Uoga Uoga


Het ontstaan van het merk Uoga Uoga is hartverwarmend, want het succes verhaal begint namelijk bij twee jongen vrouwen en…bessen!

Puur natuur! Bes bes!
Uoga betekent ‘bes’, en komt uit het Litouws. Uoga Uoga is ontstaan in Litouwen, uit een hechte vriendschap tussen twee vrouwen, en door de bessen. Twee jonge moeders maakten in hun vrije tijd verse maskers en crèmes voor het lichaam en gezicht, voor zichzelf en de familie. Hiervoor gebruikten ze onder andere bosbessen en kruiden. 
De kracht en de magie van de natuur. Steeds meer mensen vroegen aan de jonge vrouwen waar ze hun mooie cosmetica producten konden kopen, en zo is Uoga Uoga ontstaan.

Natuurlijke cosmetica


Er worden uitsluitend natuurlijke, ongeraffineerde ingrediënten gebruikt bij de ontwikkeling van de make-up producten van Uoga Uoga. Natuurlijke oliën, klei, water, bloemen, honing en kruiden: allemaal zacht en bijzonder effectief voor je huid. De minerale make-up lijn is gemaakt van natuurlijke mineralen en verrijkt met het ‘Baltische goud’, amber. De vrouwen in de Baltische staten kennen al veel langer de bijzondere werking van amber, zij dragen allemaal een ketting of armband van amber, omdat zij geloven dat dit beschermt tegen veroudering. Uit onderzoek is inderdaad gebleken dat barnsteen zuur, waar amber uit bestaat, boordevol antioxidanten zit, wat vroegtijdige veroudering van de huid tegengaat.

Handgemaakte biologische make-up
Voor de producten van Uoga Uoga natuurlijke make-up worden alleen pure essentiële oliën gebruikt en geen synthetische aroma’s. Hierdoor hebben de producten een natuurlijke, niet-chemische geur. Het doel en de drijfkracht van Uoga Uoga is om de wereld een beetje schoner, zuiverder en mooier te maken.

In Litouwen heeft dit merk al diverse prijzen gewonnen en is het een regelrechte hit. Uoga Uoga is ook al twee keer bekroond: in 2012 voor ‘de meest succesvolle jonge onderneming’ en in 2013 voor ‘de meest inspirerende vrouwelijke ondernemers' door het Ministerie van Economische zaken in Litouwen.

Vegan make-up
De producten worden nog steeds met de hand en in kleine hoeveelheden geproduceerd. Zo weet je zeker dat de producten altijd vers zijn. Alle natuurlijke make-up wordt volgens eigen recept, met eigen unieke aroma’s en met een eigen look gemaakt. Het grootste deel van het Uoga Uoga assortiment is geschikt voor veganisten. De natuurlijke make-up producten die niet vegan zijn bevatten bijenwas en/of carmine.
Biologische cosmetica waar je blij van wordt.

Gecertificeerde cosmetica
Uoga Uoga is Soil Association gecertificeerd, volgens de standaard "COSMOS Natural”.

Producten van Uoga Uoga in de webshop Bio Amable:

Blush

Concealer

Oogschaduw

EyelinerKleuren eyeliner

Foundation

Mini foundation powder:

Highlighter

Lippen & wangen

Lipgloss

Lippenstift

Brushes en kwasten

Mascara

Primers

Toner

HaarverzorgingWeergave: