Detox Foot Patches | Trimmendous Detox Foot Patches | Trimmendous
Detox Foot Patches | Trimmendous Detox Foot Patches | Trimmendous
Trimmendous - Detox Foot Patches
1 Review | Review toevoegen
Trimmendous - Detox Foot Patches Detox, gif en afvalstoffen ontdoen via patches onder de voeten Innerlijke reiniging Handig aan te brengen, makkelijk in gebruik Deze Trimmendous® DETOX Foot....

Standaard levertijd

1 dag

€ 24,95

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Trimmendous - Detox Foot Patches

  • Detox, gif en afvalstoffen ontdoen via patches onder de voeten
  • Innerlijke reiniging
  • Handig aan te brengen, makkelijk in gebruik

Deze Trimmendous® DETOX Foot Patches bevatten hoog kwalitatieve, natuurlijke ingrediënten. De patches zijn bewezen effectief en veilig in gebruik, niet-invasief, eenvoudig aan te brengen en zijn een economisch voordelige manier om uw lichaam te ontdoen van innerlijke gif en afvalstoffen. Voor de natuurlijke balans in je lichaam.
 
Wat zijn Trimmendous® DETOX Foot Patches precies? Detox foot patches zijn gebaseerd op oude Oosterse recepten voor innerlijke reiniging. Wij zijn er hier in Europa nog niet zo bekend mee, maar in Zuid-Oost Azië worden er elke maand zo'n 10 tot 15 miljoen foot patches gebruikt!
  1. Zuivert het lichaam terwijl je slaapt
  2. Bloedzuiverend en goed voor de bloedsomloop
  3. Bevordert een natuurlijke gezonde slaap
  4. Vergroot het effect van afslank en gewichtsbeheersing

Ingrediënten:

Bamboo vingegar, tourmaline, achyranthis radix, paeoniae rubrae radix, panax ginseng, agaricus blazai murill, artemisia iwayomogi, caragana sinica, oakwood vinegar, platicodon grandiforum.

Inhoud: 10 stuks

Sorteren op:

Review toevoegen
Sil - 19-07-2021 10:40

s morgens is de pleister verkleurd en hard geworden. Geen last van de pleister met slapen. Enige nadeel is de plakrandjes op je voeten als je de pleisters hebt verwijderd, 5 keer poetsen om je voeten weer plakvrij te krijgen. Na 4 nachten gebruik kreeg ik overdag wat lichte hoofdpijn, extra gedronken en toen verdween het weer. Zeer eenvoudig in gebruik.