0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia /

Surya Brasil Haarkleuring

Gebruiksaanwijzing van het biologische Surya Brasil Henna Powder Haarkleuring

Surya Brasil 100% natuurlijke biologische haarverf en verzorging

  1. Was je haar met een siliconen vrije shampoo. Gebruik geen haarspoeling of conditioner. Alle shampoos bij Bio Amable zijn siliconenvrij.
  2. Spoel de shampoo goed uit en droog je haar met een handdoek (handdoekdroog) je haar moet nog nat zijn maar mag niet druipen.
  3. Trek de plastic handschoenen aan die in het pakje bijgevoegd zijn.
  4. Doe het poeder in een bakje (mag van plastic, glas of aardewerk zijn), voeg hier 140 ml warm water toe en roer dit tot een gladde pasta. Ongeveer de dikte van yoghurt.
  5. Verdeel je haar in “sectoren” en breng de pasta met een kwast van onder naar boven aan op het vochtige haar. Begin bij de haarwortels. Zo gelijkmatig mogelijk verdelen voor een egaal resultaat.
  6. Advies is om geen kam te gebruiken om de pasta te verdelen, dit verwijdert het product weer uit je haar.
  7. Na het aanbrengen van de pasta je haar bedekken met het bijgevoegde plastic kapje. Om het gewenste kleurresultaat te bereiken dien je de kleurtabel te raadplegen voor de aanbevolen inwerktijd. Deze is in de verpakking bijgesloten. Voor een intensere kleuring kun je de inwerktijd verlengen met 25 tot 50%.
  8. Wanneer de inwerktijd is verstreken, controleer je of het gewenste resultaat is bereikt door het kapje even op te tillen en een haarstreng te bekijken. Indien noodzakelijk even langer laten inwerken. Dit kan per haartype verschillen. Wanneer het gewenste resultaat is bereikt het kapje van je haar verwijderen.
  9. Spoel je haar grondig uit met water, net zo lang totdat het water helder van kleur is.
  10. Gebruik nu een "leave in" conditioner om het haar te verzorgen. Het wordt aanbevolen het haar te drogen voordat je gaat slapen, omdat vochtig haar eventueel wat kleur af kan geven.

Hier nog een linkje: https://youtu.be/pj_x0IQhlf0

Enjoy your healthy hair colour!

Surya Brasil haarverven henna bij Bio Amable
Weergave: