Spirulina | Royal Green
Royal Green - Spirulina 120 tabl.
0 Review | Review toevoegen
Royal Green - Biologische Spirulina Voor meer energie Optimale ondersteuning van het immuunsysteem Reinigt het lichaam Ondersteund het immuunsysteem Spirulina is een klein spiraalvormig....

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 26,95

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Royal Green - Spirulina

  • Voor meer energie
  • Optimale ondersteuning van het immuunsysteem
  • Reinigt het lichaam
  • Ondersteund het immuunsysteem

Spirulina is een klein spiraalvormig algje dat behoort tot de rijkste natuurlijke vitaminen en mineralenbronnen ter wereld. 

Royal Green’s 100% natuurzuivere Spirulina-alg bevat meer dan 90 werkzame stoffen waaronder: vitaminen, mineralen, chlorofyl, phycocyanine, spoorelementen, enzymen, beta-caroteen, plantaardige eiwitten en aminozuren.
Voor meer energie en een optimale ondersteuning van het immuunsysteem.

Hier de werking van een paar ingrediënten van Spirulina:
  • Bètacaroteen (wordt ook wel pro-vitamine A genoemd) ondersteunt de weerstand en zorgt voor een optimale conditie van huid, haar, nagels en ogen.
  • Chlorofyl is verantwoordelijk voor de zuiverende werking van de Royal Green Spirulina. Het stimuleert het reinigingsmechanisme, met name door de afscheiding en afbraak van afvalstoffen in darmen, lever, huid en nieren te bevorderen. Door de verhoogde afscheiding en versnelde afbraak van afvalstoffen is dit supplement bij vermoeidheid en lusteloosheid in veel gevallen een goed hulpmiddel.
  • Spirulina is rijk aan ijzer in een goed opneembare 100% biologische vorm. Hoewel IJzer een belangrijke rol speelt in het lichaam, is er vaak een tekort aan in de algemene voeding.

Bij Royal Green geloven we dat er één manier is om gezond te genieten van het leven, en dat is op de natuurlijke manier! We gebruiken alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Altijd puur natuur, veilig en indien mogelijk gecertificeerd biologisch. Biologische ingrediënten zijn een geschenk van de natuur en wij van Royal Green zijn gepassioneerd om deze Wijsheid van de Natuur te leveren. We zorgen goed voor onze schitterende planeet en ondersteunen biologische boerderijen en duurzame landbouw over de hele wereld. Dus geniet van het leven en blijf gezond!


Royal Green is 100% vegetarisch, organisch en biologisch. Vrij van chemicaliën, conserveermiddelen, suikers en synthetische zoet- en smaakstoffen.

Gebruik:

Neem 1 of meerdere tabletten per dag bij een maaltijd. Dosering langzaam opbouwen.


Geldt bij alle voedingssupplementen: raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.
 

Nutritional value per tablet

Total weight of 1 tablet 1000 mg
Weight of contents 1000 mg
Spirulina (100% biologisch) (Arthrospira platensis) 1000 mg

Ingrediënten:

Spirulina (100% organic) (Arthrospira platensis)
(Kosher & Halal)

Inhoud: 120 tabletten

Kijk hier voor een overzicht van alle supplementen van Royal Green in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.