Magnesium | Royal Green
Royal Green - Magnesium
0 Review | Review toevoegen
Royal Green - Magnesium Magnesium met vitamine D en Ashwagandha Gecertificeerd biologisch Vegan Magnesium van Royal Green is het eerste product ter wereld dat magnesium, vitamine D en ashwagandha in

Standaard levertijd

1 dag

€ 28,95

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

 Royal Green - Biologische Magnesium

  • Magnesium met vitamine D en Ashwagandha
  • Gecertificeerd biologisch
  • Vegan


Magnesium van Royal Green is het eerste product ter wereld dat magnesium, vitamine D en ashwagandha in gecertificeerd biologische vorm levert. Magnesium en vitamine D dragen bij tot de normale werking van de spieren en het zenuwstelsel. Ashwagandha draagt bij aan de normale weerstand tegen tijdelijke stress. De kracht van moeder natuur...........ervaar hem nu!

Hoogste kwaliteit
Bij Royal Green geloven we dat er één manier is om gezond te genieten van het leven: de natuurlijke manier! Royal Green gebruikt alleen ingredienten van de hoogste kwaliteit. Altijd puur natuur, veilig en indien mogelijk gecertificeerd biologisch. Biologische ingrediënten zijn een geschenk van de natuur en wij van Royal Green zijn gepassioneerd om deze Wijsheid van de Natuur te leveren. We zorgen goed voor onze schitterende planeet en ondersteunen biologische boerderijen en duurzame landbouw over de hele wereld. Royal Green is 100% vegetarisch, organisch en biologisch. Vrij van chemicaliën, conserveermiddelen, suikers en synthetische zoet- en smaakstoffen.

Dus genieten van het leven en gezond blijven!

Gebruik:

Neem dagelijks 1 - 2 capsule, bij voorkeur bij de maaltijd.

Geldt bij alle voedingssuplementen: raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

Ingrediënten:

zeesla-extract* (ulva lactuca), capsule: HPMC, ashwangandha*(Withania somnifera), anti-klontermiddelen: siliciumdioxide en magnesiumcarbonaat, gekweekte champignon* (Agraricus bisporus), zonnebloemolie* (Helianthus annuus).
 

Inhoud: 60 vcaps

Kijk hier voor een overzicht van alle biologische supplementen van Royal Green in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.