Biologische Maca | Royal Green
Royal Green - Maca 60 tabletten
0 Review | Review toevoegen
Royal Green - Biologische Maca Tabletten Geeft positieve energie Verhoging van vitaliteit Ideale ondersteuning bij de overgang De Royal Green Maca is 100% gecertificeerd biologisch...

Standaard levertijd

2 dagen

€ 23,95

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Royal Green - Biologische Maca

  • Geeft positieve energie
  • Verhoging van vitaliteit
  • Ondersteuning bij de overgang


De Royal Green Maca is 100% gecertificeerd biologisch. Het is afkomstig uit het centraal hooggebergte van de Andes in Peru. Deze Maca is hoog geconcentreerd (6 : 1) en geeft positieve energie. Ook helpt het de vitaliteit te verhogen. Ideale ondersteuning onder andere bij overgangsverschijnselen. Maca kan ook steun bieden bij stress, spanning en vermoeidheid.

 

Maca heeft van nature aanwezige vitamines, mineralen en essentiële aminozuren. De werkzame stoffen van deze Maca worden in hoge concentratie geleverd, waaronder calcium, magnesium, kalium, ijzer, kiezelzuur en sporen van jodium, mangaan, zink en koper. Deze waardevolle ingrediënten spelen een belangrijke rol voor het behoud van sterke botten. In 1997 heeft Dr. Chacon aangetoond dat Maca maar liefst 31 goed opneembare mineralen bevat. Maca bevat hiernaast ook de vitamines B1, B2, C en E.

Bij Royal Green geloven we dat er één manier is om gezond te genieten van het leven, en dat is op de natuurlijke manier! We gebruiken alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Altijd puur natuur, veilig en indien mogelijk gecertificeerd biologisch. Biologische ingrediënten zijn een geschenk van de natuur en wij van Royal Green zijn gepassioneerd om deze Wijsheid van de Natuur te leveren. We zorgen goed voor onze schitterende planeet en ondersteunen biologische boerderijen en duurzame landbouw over de hele wereld. Dus geniet van het leven en blijf gezond!


Royal Green is 100% vegetarisch, organisch en biologisch. Vrij van chemicaliën, conserveermiddelen, suikers en synthetische zoet- en smaakstoffen.

Gebruik:

De aangeraden dosering is 1 tot 3 vegicaps per dag, bij voorkeur in te nemen bij de maaltijd. 


Geldt bij alle voedingssuplementen: raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

 

 

Nutritional value per capsule 100 g

Total capsule weight 602 mg
Weight of contents 500 mg 83.1 g
Energy 1.9 kcal - 8kJ 317 kcal – 1325kJ

 

Ingrediënten:

Maca (Lepidium meyenii Walp.), vegetable cellulose (capsule).

Inhoud: 60 tabletten

Kijk hier voor een overzicht van alle biologische supplementen van Royal Green in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.