0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Pranayur - Neem Houten Kam: Pocketmodel
Pranayur - Neem Houten Kam: Pocketmodel
1 Reviews | Review toevoegen

Pranayur - Neem Houten Kam: Pocketmodel Ayurvedische haarverzorging Tegen roos Tegen haaruitval Tegen voortijdig grijs worden Antistatisch Een unieke kam, gemaakt uit de houtsoort Azadi

€ 5,40
Prijs per 

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Pranayur - Neem Houten Kam: Pocketmodellogo Pranayur

  • Ayurvedische haarverzorging
  • Tegen roos
  • Tegen haaruitval
  • Tegen voortijdig grijs worden
  • Antistatisch
Een unieke kam, gemaakt uit de houtsoort Azadirachta indica ofwel Neem (spreek uit: ‘niem’).

Neem is al eeuwen bekend in de Indiase gezondheidsleer Ayurveda om zijn positieve werking op huid en haar. De stof Nimbidine in het hout heeft een antiseptisch, desinfecterend, verkoelend en voedend effect.

De Neemhouten kam masseert de hoofdhuid bij het kammen, zodat de doorbloeding toeneemt en klachten als jeuk afnemen. De Neemhouten kam bevordert een zachte en soepele hoofdhuid en haren.

Neemhout versus kunststof

Een houten kam is in tegenstelling tot een kunststof kam niet statisch geladen, wat het breken van het haar vermindert. Een goede houten kam helpt bij het ontwarren van alle haren zonder daarbij de haren te beschadigen of statisch op te laden.

Onderhoud

Schoonmaken met water en vloeibare zeep. Droog de kam meteen goed af, want door vocht kunnen de actieve ingrediënten (en dus de effectiviteit) afnemen.

Ambachtelijk natuurproduct

De Neemhouten kam is een ambachtelijk natuurproduct. Kleine afwijkingen van de standaardvorm zijn dan ook normaal.

Inhoud: 1 stuks

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Leut - 19-04-2017 22:22

Stevige kam met een mooi uiterlijk. Ik smeer hem regelmatig in met een klein druppeltje neem-olie en kam dan preventief (ivm hoofdluizen) mijn dochters lange haren daarmee.