Neem Houten Kam Handvat Grof
Pranayur - Neem Houten Kam Handvat Grof
1 Review | Review toevoegen
Pranayur - Neem Houten Kam Handvat Grof Ayurvedische haarverzorging Tegen roos Tegen haaruitval Tegen voortijdig grijs worden Antistatisch Een unieke kam, gemaakt uit de houtsoort....

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 12,95

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Pranayur - Neem Houten Kam Handvat Groflogo Pranayur

  • Ayurvedische haarverzorging
  • Tegen roos
  • Tegen haaruitval
  • Tegen voortijdig grijs worden
  • Antistatisch

Een unieke kam, gemaakt uit de houtsoort Azadirachta indica ofwel Neem (spreek uit: ‘niem’).

Neem is al eeuwen bekend in de Indiase gezondheidsleer Ayurveda om zijn positieve werking op huid en haar. De stof Nimbidine in het hout heeft een antiseptisch, desinfecterend, verkoelend en voedend effect.
De Neemhouten kam masseert de hoofdhuid bij het kammen, zodat de doorbloeding toeneemt en klachten als jeuk afnemen. De Neemhouten kam bevordert een zachte en soepele hoofdhuid en haren.

Neemhout versus kunststof

Een houten kam is in tegenstelling tot een kunststof kam niet statisch geladen, wat het breken van het haar vermindert. Een goede houten kam helpt bij het ontwarren van alle haren zonder daarbij de haren te beschadigen of statisch op te laden.

Onderhoud

Schoonmaken met water en vloeibare zeep. Droog de kam meteen goed af, want door vocht kunnen de actieve ingrediënten (en dus de effectiviteit) afnemen.

Ambachtelijk natuurproduct

De Neemhouten kam is een ambachtelijk natuurproduct. Kleine afwijkingen van de standaardvorm zijn dan ook normaal.

Inhoud: 1 stuks

Kijk hier voor meer informatie over Pranayur en een overzicht van de haarverzorging van Pranayur in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen
de Jong - 12-11-2022 10:59

Voor het eerst een houten kam aangeschaft. Haar is sneller klitvrij en minder haar verlies dan met een kam van plastic/kunststof. Vriendelijk en persoonlijke kaartjes bij het pakketje, bijzonder in deze tijd. Ruime aanbod aan natuurlijke producten. Zal zeker nog vaker rondkijken op de website.