Top

Pranayur - Neem Surpreme Shampoo

  • Pranayur - Neem Surpreme Shampoo

Pranayur - Neem Surpreme ShampooLogo Pranayur

  • Geschikt voor alle haartypen
  • Gaat haaruitval tegen, geeft glans en is anti-roos
  • Geschikt voor de gevoelige hoofdhuid
  • Zachte aangename geur
  • Plantaardig
Zeer zachte verzorgende shampoo met fijne eigenschappen. Het gaat haaruitval en roos tegen en helpt de normale haargroei te bevorderen. Het geeft het haar weer glans. De shampoo is mild en neutraal en zeer geschikt voor de gevoelige hoofdhuid en is verrijkt met Neem en Tulsi.

Neem is in India eeuwenlang bekend om zijn herstellende werking. Neem is een boom waarvan de bladeren en de schors gebruikt worden. Zijn kwaliteiten zijn bitter, koelend en scherp van nawerking. Alle bittere en koelende kruiden zijn gekend om hun intense zuiverende werking. De scherpe nawerking van Neem staat borg voor een zuiverende dieptewerking voor alle huidtypen.

De Neem Shampoo is vrij van: kunstmatige geur- en kleurstoffen en petrochemische bestanddelen. 

Gebruik:

Breng de shampoo aan op nat haar, licht in masseren en 2 tot 3 minuten in laten werken. Zonodig herhalen. Voor het beste resultaat de Neem Supreme Hair Vitaliser gebruiken.

Ingrediënten:

INCI: AQUA, SAPINDUS TRIFOLATUS FRUIT (SOAP NUT), ACACIA CONCINNA NUT POWDER (SHIKAKAI), AZADIRACHTA INDICA LEAF (NEEM), OCIMUM SANCTUM LEAF TULSI), CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA SEED EXTRACT (GUAR GUM).

Inhoud: 200 ml


Reviews (1)
rating 4 (4 / 1 Reviews)

Luet (19-04-2017) rating 4 Prima shampoo. Schuimt goed, is zuinig in gebruik en heeft niet de gevreesde geur van de neem-olie.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over