0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Cadeau ideetjes /

Petra Stam - De Maan Kaartenset

Petra Stam - De Maan Kaartenset
Petra Stam - De Maan Kaartenset
0 Reviews | Review toevoegen

Petra Stam - De Maan Kaartenset 66 mystieke kaarten voor bewustwording Leuk voor jezelf of als cadeau De Maan beroert ons innerlijk, beïnvloedt onze gevoelens en prikkelt ons intuïtieve we

€ 24,50
Prijs per 

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Petra Stam - De Maan Kaartenset

  • 66 mystieke kaarten voor bewustwording
  • In mooi bewaardoosje
  • Leuk voor jezelf of als cadeau
De Maan beroert ons innerlijk, beïnvloedt onze gevoelens en prikkelt ons intuïtieve weten. De afbeeldingen op deze kaarten werpen licht op je onderbewuste en geven de zachte fluistering van je ziel een stem. De teksten (een stelling, een vraag en een actie) maken je bewust van een actueel thema en zetten je aan je innerlijke krachten te ontwikkelen. Waar je aandacht heengaat, volgt je bewustzijn en waar je licht op werpt, dat wordt zichtbaar. Deze mystieke kaarten geven je steun om je dromen te verwezenlijken en stimuleren je te zijn wie je bent in al je kwetsbaarheid, kracht en grootheid.

Gebruik deze kaarten van Petra Stam als inspirator of een gids op je aardse en spirituele pad. Ontdek je potentie en onderneem de actie die nodig is om die te versterken. De kaarten resoneren met wat jij onbewust al weet, maar nu bewust kunt worden en neerzetten in de wereld.

Het spel bevat 66 Maankaarten en enkele kaarten met gebruiksaanwijzing, leggingen en tips.

Inhoud: 66 kaarten

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.