0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uiterlijke verzorging / Gezicht / Mond en tandverzorging /

NextBrush - Bamboe Tandenborstel: Kids 5-8 Jaar

Tandenborstel voor kids | Nextbrush
NextBrush - Bamboe Tandenborstel: Kids 5-8 Jaar
0 Reviews | Review toevoegen

NextBrush - Bamboe Tandenborstel Kids 5-8 Jaar Tandenborstel voor kinderen 100% afbreekbaar bamboe handvat Milieuvriendelijk poetsen BPA vrije borstelkop De borstel is speciaal ontwikkeld voor kids

Standaard levertijd

1 dag

€ 3,49
Prijs per 

Voorraad : 32

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

NextBrush - Bamboe Tandenborstel: Kids 5-8 Jaar
logo nextbrush

  • Tandenborstel voor kinderen
  • 100% afbreekbaar bamboe handvat
  • Milieuvriendelijk poetsen
  • BPA vrije borstelkop

De luxe tandenborstels van NextBrush zijn gemaakt van het meest duurzame materiaal op aarde dat ook nog eens rechtstreeks uit de natuur komt: Bamboe! 

De borstel is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5 tot 8 jaar. De borstelkop heeft zachte, afgeronde haartjes en past goed in de kindermond, waardoor het gebit optimaal wordt verzorgd. Het handvat is gemaakt voor kinderhanden, zodat er zelfstandig gepoetst kan worden. Door te poetsen met de NextBrush draagt ook je kind ook een steentje bij aan een schonere toekomst!

Gebruik:

Het venster is gemakkelijk uit de verpakking te verwijderen en is recyclebaar. Tandartsen adviseren om een tandenborstel om de drie maanden of na ziekte te vervangen. Maak de NextBrush na gebruik goed schoon en bewaar deze op een droge plaats. Een tandenborstel is geen speelgoed, altijd onder toezicht van een volwassenen gebruiken.

Bamboe is een bijproduct van de Chinese landbouw, en wordt normaal gesproken niet gebruikt. Er is bamboe in overvloed.
NextBrush geeft het een bruikbare functie, namelijk het grondig reinigen van je mond en tanden. De borstel voldoet aan alle gewenste specificaties, zo is de borstelkop klein en het handvat recht om iedere tand of kies evenveel aandacht te geven. De haren zijn van het meest duurzame BPA-vrije nylon ter wereld.

Inhoud: 1 stuks

Klik hier voor meer informatie over Nextbrush en zie een overzicht van al hun producten in de webshop Bio Amable.

Nextbrush duurzame milieuvriendelijke tandenborstel

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.