0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Blog /

Natuurlijke Make-Up

Natuurlijke make-up

 

Toen ik zo’n jaar of 15 geleden ziek werd en in het alternatieve circuit belandde, kreeg ik van alles te horen wat ik anders zou moeten doen wat beter voor mijn gezondheid zou zijn. De hoofdlijnen:

  • Niet meer met pakjes en zakjes koken
  • Teflon pannen de deur uit
  • Amalgaam vullingen vervangen
  • En…………geen chemische producten meer op mijn lichaam!

 

Ik wist niet wat ik hoorde! Daar had ik toen dus nooit bij stilgestaan. Ik heb alle punten aangepakt en door gezonder te leven, en een dieet voelde ik me al gauw een stuk beter. Mijn hele badkamer kreeg een detox en ik heb stuk voor stuk alles vervangen voor natuurlijke alternatieven. Ik keek ervan op wat er allemaal te koop was. Als make-up addict was ik daar wel blij mee, want zonder was voor mij geen optie.

 

Natuurlijke make-up duur?

 

Dat hoor ik veel om mij heen. Nee hoor, ik koop wel gewone make-up want ik kan er gewoon tegen! Ik heb geleerd er niet meer tegen in te gaan. Vaak wordt gedacht dat natuurlijke make-up duur is, maar het is in alle prijsklassen te verkrijgen.

 

En ik kon ook tegen de reguliere make-up, zei altijd dat ik een olifanten huid had en kon er alles opsmeren. Wat ik toen nog niet wist is dat alles wat je op je huid smeert, als: dag- en nachtcrème, douchegel, lippenbalsem, shampoo, bodylotion, deodorant, cosmetica enz. Dat wordt door je huid opgenomen en komt in je bloedbaan terecht. Je kunt nagaan dat de chemische stoffen ook meegaan. Het werkt hetzelfde als een hormoonpleister of nicotinepleister. Je lichaam moet het allemaal weer opruimen en het kan aardig oplopen! De schadelijke effecten die het kan meebrengen zijn ook niet mis. Het kan hormoon verstorend werken, allergieën veroorzaken en erger……..

Voordelen natuurlijke make-up


  1. Natuurlijke make-up bevat vaak verzorgende ingrediënten als arganolie of andere kostbare verzorgende producten. Hierdoor dient het niet alleen als make-up, maar verzorgt het ook gelijk je huid. 
  2. Natuurlijke make-up bevat geen chemische stofjes zoals reguliere make-up wel doet. Hierdoor is de kans op irritaties en allergiën een enorm stuk minder. Er blijft altijd kans op een reactie, ik zeg altijd maar: Pinda's zijn ook 100% natuurlijk, maar niet iedereen kan daartegen.

 

Volop keuze in natuurlijke make-up

 

Natuurlijke cosmetica is tegenwoordig in alle soorten, maten en prijzen te verkrijgen. Voor jong en oud. Of je nu een wenkbrauwpoeder zoekt of een goede mascara, je kunt het zo gek niet bedenken of het is ook in natuurlijke cosmetica te verkrijgen.

Wil je weten wat voor schadelijke stoffen je moet vermijden? Kijk dan hier.

Haal hier je hart op!

 

Wil je advies, neem dan contact met mij op en ik help je verder.
info@bio-amable.nl