Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de ā‚¬ 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Hennaplus

Het merk Hennaplus is ontstaan in 1985 met de introductie van de Hennaplus Colour Powders. Vandaag de dag bestaat het assortiment uit alle drie de internationale haarkleursystemen en een compleet assortiment voor superieur kleuronderhoud.
 
Hennaplus, garantie voor 100% natuurlijke haarkleuring van de hoogste kwaliteit. Met Hennaplus Colour Powder bent je verzekerd van een puur product, zonder enige synthetische toevoegingen. Hennaplus kleurpoeder bevat de fijnste selectie van Henna dat beschikbaar is en wordt geproduceerd met de benodigde zorg en liefde. Onze Hennaplus Colour Powders worden microbiologisch gereinigd om elke vorm van besmetting uit te sluiten. Hennaplus garandeert geen synthetische stoffen toe te voegen en de Henna 100% zuiver en natuurlijk te houden. Verschillende kwaliteitscontroles worden tijdens het volledige productie proces gedaan om te zorgen dat aan onze hoge standaarden voldaan wordt.
 
Henneplus is de enige met 100% natuurlijke kleuring voor een prachtig intensief natuurlijk kleurresultaat en maximale glans.
 
Een kleuring met Hennaplus Colour Powder geeft het haar extra body, volume en stevigheid en is de beste keuze in het geval van een gevoelige hoofdhuid of het kleuren van dun en/of futloos haar. De kleur houdt ongeveer 3 maanden, geeft geen uitgroei en vervaagt geleidelijk. Pure Henna poeders bieden een gelimiteerde grijsdekking. In het geval een hogere grijsdekking gewenst is, raden we aan om Hennaplus Colour Powder in combinatie met Hennaplus Colour Cream te gebruiken.
 
Hennaplus Colour Powder is verkrijgbaar in 7 schitterende natuurlijke tinten.

Producten van Hennaplus in de webshop Bio Amable:Weergave:
 

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.