Top

Smokey Eyes

Smokey Eyes zijn overal ter wereld populair! De tijdloze klassieke oogmake-up geeft een glamour, dramatische en elegante look en laat elke vrouw stralen. De Lavera Decoratieve cosmetica biedt producten, die geen dierlijke ingrediënten bevatten en daardoor ook geschikt zijn voor veganisten. Hier leggen we stap voor stap uit hoe je zelf de Lavera Vegan Smokey Eyes creëert: 

 

Stap 1:

Breng ter voorbereiding op de Smokey Eyes Look de oogschaduw basis aan, om de houdbaarheid van de kleur te behouden en om te voorkomen dat de pigmenten in de plooitjes ophopen.
 
       Stap 2:

Breng vervolgens de bovenste kleur grijs van de Lavera Smokey Grey op het bewegende ooglid aanbrengen. Daarna wordt de buitenste kant van het ooglid aangestipt – daarvoor halverwege het ooglid, op het niet bewegende deel, de donkere kleur uit het pallet aanbrengen vanaf begin tot de buitenkant van het ooglid. Als Highlight de lichtere kleur onder de wenkbrauw aanbrengen. 
 
Extra tip:
 
De finish van de Smokey Eyes look kan ook met de donkerste eyeliner/oogpotlood worden gerealiseerd in plaats van met een vloeibare eyeliner. Daarvoor breng je de donkerste eyeliner aan, een lijn langs dicht langs de bovenste wimperrand en naar buiten vervagen. Daarna langs de onderste wimperrand ook een lijntje zetten.
 
Stap 3:
 
Als laatste de wimpers.... Breng een mascara naar keuze meerdere keren aan op de wimpers voor extra dichte en volle wimpers. 
 
 Stap 4:

Make-up
verwijderen is ook snel gedaan: Lavera Make-up reiniger verwijderd in enkele seconden alle make-up. Met de waardevolle en verzorgende bestanddelen uit bio- granaatappelextract, bio- amandelolie, bio- aloe-vera en bio- jojobaolie wordt de gevoelige huid rondom de ogen gereinigd en verzorgd. 
 

Een mooie Smokey Eye Look met natuurlijke cosmetica! 

Dit was dan een voorbeeld met de producten van Lavera, maar hier nog een Smokey Eye tip van Living Nature met filmpje, klik hier.