Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de ā‚¬ 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

NatraCarenatracare-logo | MHDay


Natracare staat voor meer dan alleen biologische en natuurlijke producten. Ze zijn een bekroond, ethisch bedrijf dat zich inzet voor het aanbieden van biologische en natuurlijke oplossingen voor persoonlijke gezondheidszorg die een zachte voetafdruk op de aarde achterlaten uit respect voor de toekomstige generaties.

Voor alle producten voor vrouwelijke hygiëne en babyverzorging gebruiken ze alleen biologische en natuurlijke materialen die voldoen aan de hoogste biologische, ecologische en biologisch afbreekbare normen, afkomstig van producenten van grondstoffen die respectvol omgaan met en toezicht houden op de hulpbronnen en hun principes delen.

The vision…


“Natracare ontwikkelen tot een wereldwijd symbool voor kwaliteit, innovatie en ethiek; beschikbaar voor alle vrouwen als de natuurlijke keuze voor het handhaven van een gezonde levensstijl en het behoud van ons milieu”. 

“Ik heb de filosofie dat ik in de frontlinie sta van alle overlevenden die mijn voorouders hebben moeten doen om op dit moment te kunnen bestaan. Dat brengt de verantwoordelijkheid met zich mee om te zorgen voor wat ik heb geërfd en om mijn uiterste best te doen om een ā€‹ā€‹omgeving te behouden waarin anderen in de komende generaties over de aarde kunnen uitkijken en op adem kunnen komen van de schoonheid ervan.” 

en de filosofie...
Susie Hewson, moeder van twee kinderen, oprichter, eigenaar en ontwikkelaar van Natracare, winnaar van de Women in Ethical Business Award 2008 en verkozen tot Fellow van de Royal Society for the stimulus of Arts, Manufacturers and Commerce (FRSA)

Producten van Natracare in de webshop Bio Amable:Weergave:
 


Bezig met laden...

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.