Top

Najel - Oriental Sugar Wax: Ontharingswax

  • Najel - Oriental Sugar Wax: Ontharingswax
  • Najel - Oriental Sugar Wax: Ontharingswax
11,70

Najel - Oriental Sugar Wax: Ontharingswax
Najel logo

  • Natuurlijke suiker wax
  • Verwijdert haartjes bij de wortel, waardoor kans op ingroei wordt geminimaliseerd
  • Geschikt voor alle huidtypen ook de meest gevoelige huid
  • Vegan
Ontharen op een natuurlijke manier zonder het gebruik van chemicaliën. Oriental wax is veilig en zacht voor het lichaam.
De vloeibare suikerwax is geschikt voor gebruik op alle huidtypen, ook de meest gevoelige huid. De wax verwijdert haartjes bij de wortel, waardoor de kans op ingegroeide haartjes geminimaliseerd wordt.  

De strips kunnen gemakkelijk worden gewassen en hergebruikt, dus zeer milieuvriendelijk.

De samenstelling is 100% natuurlijk en bevat geen dierlijke ingrediënten, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Gebruik:

Breng een dun laagje wax aan op het gebied waar je wilt ontharen. Plaats de afneem strip op de huid in de richting van de haargroei. Druk deze voorzichtig een klein beetje aan. Trek de strip aan een kant strak en trek de strip met de andere hand in een beweging los. Eventuele achtergebleven wax kun je makkelijk afspoelen met wat warm water. Na gebruik kun je de strips wassen en drogen alvorens ze opnieuw te gebruiken.

Tip: Wanneer de wax wat dikkig is en zich niet zo makkelijk laat verdelen over de huid, plaats dan de pot voor het gebruik in heet water gedurende vijf minuten. De wax zal hierdoor vloeibaarder worden. Breng eerst een kleine hoeveelheid aan op je pols om de temperatuur te testen.

Ingrediënten:

Rietsuiker, citroensap, bevat geen dierlijke grondstoffen, kunstmatige geur- of kleurstoffen of conserveermiddelen. 100% natuurlijke ontharingswax.

Inhoud: 350 gram

Kijk hier om meer te lezen over Najel en het assortiment Aleppo zepen in de webshop van Bio Amable.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over