0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Merken /

Marius Fabre

Marius Fabre


Savon de Provence: Natuurlijke stijlvolle producten.
 

Al meer dan 110 jaar produceert Marius Fabre in Zuid-Frankrijk (de Provence) zijn plantaardige, natuurlijke zepen en ECO gecertificeerde lichaamsverzorgende producten op een ambachtelijke wijze.
 
Deze natuurlijke producten zonder toevoegingen zijn sinds 2013 ook in Nederland verkrijgbaar.
 
Veel mensen hebben last van een geïrriteerde huid door het gebruik van reguliere zeep en lichaamsverzorgende producten. Aan de meeste producten worden chemische stoffen toegevoegd, iets dat niet altijd duidelijk blijkt uit de beschrijving op de verpakking. Deze chemische stoffen dringen door in de huid en veroorzaken huidallergieën en andere gezondheidsproblemen.
 
Marius Fabre werkt met zuiver natuurlijke plantaardige ingrediënten, zonder toevoegingen van chemische herkomst, parabenen, kleur-, en conserveringsmiddelen  De producten zijn niet op dieren getest, duurzaam en milieuvriendelijk.
 
De producten houden je huid gezond, drogen je huid niet uit, verzorgen en voelen weldadig aan. De klassieke Marseille zepen van Marius Fabre zijn geschikt voor de allergische en gevoelige huid en zelfs voor de tere babyhuid. De zuivere olijfolie zepen, ook bekend onder de naam Savon de Marseille, zijn eveneens heilzaam voor mensen met eczeem en psoriasis.
 
De echte Savon de Marseille zeep herkent u aan het logo:savon de marseille Logo-final-460x460
 
Naast het feit dat de Marius Fabre producten een weldaad zijn voor uw huid, zijn ze dat ook zeker voor het oog. Alle producten zijn stijlvol vormgegeven en staan prachtig op uw wastafel of aanrecht.

Producten van Marius Fabre in de webshop Bio Amable:Weergave: