Maharishi Ayurveda tongschraper roestvrijstaal
Manarishi - Ayurvedische Tongschraper RVS
0 Review | Review toevoegen
Manarishi - Ayurvedische Tongschraper RVS Voor het reinigen van aanslag op de tong Na het tandenpoetsen moet de tong worden gereinigd, want ’s nachts vormt zich bij veel mensen vaak een aansla

Standaard levertijd

1 dag

€ 3,99

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Manarishi - Ayurvedische Tongschraper

  • Voor het reinigen van aanslag op de tong
  • Van roestvrijstaal
Na het tandenpoetsen moet de tong worden gereinigd, want ’s nachts vormt zich bij veel mensen vaak een aanslag op de tong.

Dit laagje, dat uit toxines en bacteriën bestaat, is vaak de oorzaak van een slechte adem, cariës of paradontose. Deze aanslag moet in ieder geval niet weer in het lichaam terechtkomen. Daarom vindt men in de Ayurvedische leer de reiniging van de tong in de ochtend zo belangrijk.

Gebruikswijze:

Het beste neem je hiervoor een speciale tongreiniger. De reiniging vraagt een paar seconden en het heeft een diepgaande uitwerking op je algehele welzijn. Zelfs vanuit de Amerikaanse vereniging van tandartsen wordt het reinigen van de tong gepropageerd: “Ik geloof werkelijk, dat wij de mondhygiëne daardoor op een hoger plan brengen”, aldus de vertegenwoordiger van de tandartsenorganisatie en professor voor tandheelkunde in Boston, Richard Price.

Inhoud: 1 stuks

Kijk hier voor een overzicht van alle producten van Mattisson in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.