Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de ā‚¬ 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Kure Bazaar

Hier het verhaal van de founder van Kure Bazaar:

Het verhaal begon toen ik was zwanger van mijn zoon. Ik werd me toen echt bewust van mijn lichaam en wat 'in' mijn lichaam aan het groeien was! Toen begon ik meer aandacht aan mijn dieet te besteden (dit werd biologisch waar mogelijk) en vervolgens heb ook de keuze van mijn cosmetica aangepast.

Sinds die tijd is er steeds meer groene cosmetica te koop, nu hebben we meer keuze... maar het is ongelooflijk dat een echt alternatief voor conventionele lakken (ook al garanderen ze een onberispelijke outfit en bieden prachtige kleuren) nog steeds onmogelijk te vinden is op deze markt.

Ik heb dan ook met een van mijn beste vrienden, die heeft 20 jaar gewerkt heeft in de cosmetica, de kwestie serieus bekeken. En het meest verbazingwekkende was dat we hadden de kans om te werken met een van de beste laboratoria in de wereld, die heeft ingestemd met deze uitdaging van ons...
Het bedrijf en de schittering van Kure Bazaar zijn uitzonderlijk, en niet te geloven dat ze zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten! Hoe dergelijke technologische prestatie mogelijk is?

Wij zijn zelf ook zeer verbaasd over het resultaat, toen we ons onderzoek 2 jaar geleden begonnen, kan ik u verzekeren dat het verre van gewonnen was! Het was een enorme uitdaging, want het was onmogelijk om zo'n resultaat te garanderen bij het opstarten.

We wilden zeker een natuurlijke formule, maar het was vanaf het begin duidelijk dat we waren niet bereid waren om compromissen te sluiten. De helderheid, kleuren etc.en 90% het hoogste van natuurlijke ingrediënten die wij behouden kreeg op het eind een perfecte formule. De kleuren zijn levendig, drogen snel, en het glanzen, het is geweldig om te zien dat de natuur dit "ook" kan doen! Ik denk dat we allemaal dromen van mooie levendige kleuren op de nagels en als het ook het beste voor ons is, minder schadelijk...... dan is het nog beter!
 

Hier een overzicht van alle kleuren nagellak van Kure Bazaar in de webshop Bio Amable:

Nagel polijst vijl
Four Surface Treatment Block

Remover Réparatrice Bamboo Ginger - 250ML
Remover Hydratante à la Rose - 250ML


Weergave:
  1 / 6  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5 6  

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.