Geurkaars apple cider | Joik home & spa
Joik Home & Spa - Geurkaars Koolzaadwas: Apple Cider
0 Review | Review toevoegen
Joik Home & Spa - Geurkaars Koolzaadwas: Apple Cider Mooie kaars in matglas Hartverwarmende geur met Appel en Kaneel, Kardemom en Kruidnagel Brand schoner dan parafine  Met katoenen lont 30 branduren

Standaard levertijd

1 dag

€ 17,15
€ 12,01

Voorraad : 5

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Joik Home & Spa - Geurkaars Koolzaadwas: Apple CiderLogo Joik

  • Mooie kaars in matglas
  • Hartverwarmende geur met Appel en Kaneel, Kardemom en Kruidnagel
  • Brand schoner dan parafine 
  • Met katoenen lont
  • 30 branduren
  • Vegan

Mooie kaars in matglas met Appel en Kaneel, Kardemom en Kruidnagel maken deze hartverwarmende geur. Heerlijke geur voor in de winter, maar het hele jaar door een heel fijne geur.

Deze kaars is gemaakt van Europese koolzaadwas, die zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk dankzij een kortere transportroute. Koolzaad veroorzaakt geen monocultuur en is niet schadelijk voor het milieu, is biologisch afbreekbaar en brandt langer en schoner dan paraffine en is veganistisch. 

Er wordt gebruik gemaakt van een katoenen lont en van zorgvuldig geselecteerde premium kwaliteit geparfumeerde oliën, die hun naam trouw zijn en de kamer vullen met een heerlijk aroma. Deze hand gegoten kaars heeft ongeveer 30 branduren.

Uiteraard niet getest op dieren, en Vegan.

Gebruik:

Snijd of knip de lont altijd af tot 5 mm voordat je de JOIK kaars aansteekt, dit zorgt ervoor dat de lont gaat loeven. Als je de lont niet afknipt, kan de vlam te groot worden en gaat de lont rook produceren (Het branden van een kaars onder deze omstandigheden kan gevaarlijk zijn en het beschadigt ook de kwaliteit van de kaarsbrandervaring).  Als je ziet dat de vlam te groot wordt of rookt, doof je de kaars, knip je de lont en steek je de kaars opnieuw aan.

Inhoud: 145 ml

Kijk hier voor meer informatie over het merk Joik en alle gezichtsverzorging en lichaamsverzorging van Joik in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.