Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de ā‚¬ 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Ivy & Loulou


Als je op zoek bent naar natuurlijke en leuke speel make-up voor je kinderen zit je hier goed. Kinder make-up moet absoluut veilig zijn om te gebruiken, zodat je kind plezier kan hebben zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de wat er in zit. 

Folker en Rachelle hebben Ivy & Loulou ontwikkeld. Toen hun dochter geboren was met een gespleten lip en gehemelte en het in dit geval geen erfelijke afwijking was, gingen ze op zoek naar oorzaken voor dit soort geboorteafwijkingen. Toen ze ontdekten dat heel veel verzorgingsproducten gifstoffen en onnodige toevoegingen bevatten die in verband worden gebracht met geboorteafwijkingen en andere akelige medische aandoeningen waren ze gealarmeerd! Zo begon hun verandering in levensstijl. Omdat er maar weinig veilige en gebruiksvriendelijke kinder make-up bestond zijn zij het zelf gaan ontwikkelen zonder in te leveren op kwaliteit. Goed aan te brengen voor kinderen, en 100% veilig en vegan op basis van jojoba-olie met natuurlijke pigmenten. 

Kinder make-up van Ivy & Loulou in de webshop van Bio Amable:
Weergave:
 

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.