0
0
Winkelwagen
€ 0,00

INCI - T

TAGETES MINUTA - Afrikaantje. Een etherische olie met antiseptische en antimicrobiële eigenschappen.
TALC - Mineraal. Basis voor poeder in decoratieve cosmetica.
TANACETUM ANNUUM - Blauwe Marokkaanse kamille. Antimicrobieel en tonifiërend. Zeer verzachtend voor de huid en de hoofdhuid. De etherische olie is diepblauw van kleur en heeft een heerlijke geur.
TAPIOCA STARCH - Zetmeel van de maniokwortel. Gebruikt in poeder makeup om de consitentie te verbeteren en een zijdezacht gevoel aan het product te geven.
THEOBROMA CACAO EXTRACT - Verkregen door extractie van cacaobonen. Natuurlijke plantaardige olie. Geeft een mooie zacht huid.
THEOBROMA CACAO SEED BUTTER - Cacaoboter. Het solide vet van de zaden van de cacaoplant. Gebruikt in lippenstiften, crèmes, zepen en zonbeschermingsproducten vanwege de vochtregulerende en verzachtende eigenschappen.
THIOCTIC ACID - Alfa lipon-zuur. Een krachtig anti-oxidant en ontstekingsremmend middel. Uit aardappels verkregen. Gebruikt in antirimpelcrèmes en vochtregulerende producten vanwege de beschermende effecten op de huid.
THUJA OCCIDENTALIS - Levensboom olie. Geeft een houtig accent aan parfums en andere cosmetica producten.
THYMUS VULGARIS - Tijm. Antiseptisch en tonifërend. Geeft een kruidig accent aan cosmetische producten.
TILIA CORDATA - Winterlinde extract. Het extract van de lindebloesem welke famesol bevat wat lijkt op aloë en kamille. Een verzachtend middel voor de huid ook gebruikt voor oogverzorgingsproducten. Geeft balans en een glad effect aan de huid.
TITANIUM DIOXIDE, CI 77891 - Een mineraal uit de natuur (E171) wat zonnestralen weerkaatst op de huid. Geeft zeer goede bescherming tegen UVA/UVB stralen.
TOCOPHEROL / TOCOPHERYL ACETATE - Vitamine E van plantaardige olie. Zie d-Alpha Tocopherol. Beschermt de huid tegen vroegrijdige veroudering, natuurlijk anti-oxidant.
TOFU - Bereid uit sojabonen. Dit rijke planten extract bevat een hoog gehalte aan proteïnen, calcium, vitamine B en andere voedingsstoffen welke zeer goed zijn voor het haar en de huid.
TOTAROL - Totara extract. Extract van gerecycled totara hardhout. Sterk anti-oxidant, tegen vrije radicalen. Vele malen sterker dan Vitamine E.
TRICAPRYLIN - Plantaardige glycerine-olie. Oliebasis voor emulsies. 
TRITICUM AESTIVUM - Tarwegras. Een ontstekingsremmer gebruikt in de behandeling voor eczeem en dermatitis. Gebruikt in formules voor de moeilijke huid en in shampoos en conditioners. Bevat plantensterolen.
TRITICUM VULGARE OIL - Graankiemolie. Geëxtraheerd van de kiem van de tarwekorrel. Het voedt de huid en is ook een ontstekingsremmer. Kan ook als conserveringsmiddel gebruikt worden vanwege het hoge gehalte aan vitamine E. Verzorgt en beschermt het haar.
TUSSILAGO FARFARA - Klein Hoefblad. Uitstekend voedingsmiddel voor de huid, heeft een hoog gehalte aan polysacchariden, vitamine C en zink. Een natuurlijke ontstekingsremmer en verzachtend ingrediënt. Gecombineerd met paardenstaart in haarverzorgingsproducten maakt het de haarvezels sterk en glad en verbetert het de hoofdhuid. 


Weergave: