Dental floss Cinnamon
The Humble Co. - Dental Floss: Cinnamon 50 Meter
0 Review | Review toevoegen
The Humble Co. - Dental Floss: Cinnamon 50 Meter Als flossen deel van je dagelijkse routine is, is deze dental floss je vriend, door etensresten op te ruimen die je tandenborstel niet kan bereiken.

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 3,95

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

The Humble Co. - Dental Floss: Cinnamon 50 MeterLogo the humble co.

  • Tandenflossen met kaneelsmaak
  • Verwijdert plaque
  • Voorkomt tandsteenopbouw en tandbederf
  • Zorgt voor gezonder tandvlees
  • Zonder plastic
  • Cruelty-Free
  • Vegan

Als flossen deel van je dagelijkse routine is, is deze dental floss je vriend, door etensresten op te ruimen die je tandenborstel niet kan bereiken. De dental floss verwijdert niet alleen plaque maar voorkomt uiteindelijk tandsteenopbouw, tandbederf en tandvleesaandoeningen. Humble floss is ook sterk en duurzaam met citroen of kaneelaroma en xylitol, om ervoor te zorgen dat je floss ervaring net zo efficiënt, aangenaam en effectief mogelijk is. Bovendien gaat een deel van elke aankoop naar de financiering van mondzorg projecten voor kinderen in nood, over de hele wereld.

Naast de vele gezondheidsvoordelen is Humble floss-verpakking ook beter voor de aarde dan traditionele floss-dispensers. Op dit moment worden jaarlijks maar liefst 700 miljoen floss containers weggegooid in de oceanen en stortplaatsen van de wereld. Om het verbruik van plastic voor eenmalig gebruik te beperken, elimineerde The Humble Co. de noodzaak van een plastic hoes voor flosdraad, omdat de verpakking van recyclebare papieren kartonnen verpakkingen zelf wordt omgezet in de floss-dispenser.

In plaats van de floss te coaten in de traditionele gelatine of PFC - geperfluoreerde samengestelde polymeer doet the Humble Co. het anders. De Humble tandzijde is gecoat in natuurlijke candelilla was, waardoor de floss 100% vegan en proefdier-vrij is.
PFK's staan ā€‹ā€‹ook bekend als gevaarlijk, omdat ze beruchte chemische verontreinigingen zijn die in verband zijn gebracht met de ziekte van de schildklier en schadelijk kunnen zijn voor het milieu wanneer ze in onze oceanen en stortplaatsen worden gegooid.

Inhoud: 1 stuks

Klik hier voor meer informatie over Humble Brush en zie een overzicht van al hun producten in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.