Bamboo interdental sticks 100 stuks
The Humble Co. - Bamboe Tandenstokers
0 Review | Review toevoegen
The Humble Co. -Ā Bamboe Tandenstokers Interdental sticks bamboo Geproduceerd in samenwerking met tandartsen Biologisch afbreekbaar Zonder plastic Cruelty-Free Vegan

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 3,99

Voorraad : 19

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

The Humble Co. - Bamboe TandenstokersLogo the humble co.

  • Interdental sticks bamboo
  • Geproduceerd in samenwerking met tandartsen
  • Biologisch afbreekbaar
  • Zonder plastic
  • Cruelty-Free
  • Vegan

voor een complete mondverzorging is het belangrijk om naast te poetsen ook vuil te verwijderen met een tandenstoker. Deze tandenstokers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van bamboe. Omdat ze zijn geproduceerd in samenwerking met tandartsen weet je zeker dat deze stokers effectief zijn en het tandvlees niet negatief beïnvloeden.

Milieu

Humble Brush zal niet leiden tot een revolutie in de wereld. Maar elk steentje verplaatst stukje bij beetje een berg. De gezondheidszorg is een fundamenteel mensenrecht dat voor iedereen toegankelijk moet zijn. Zorg in de tandheelkunde wordt meestal over het hoofd gezien, volg deze redenering eens: de juiste voeding leidt tot een sterk, gezond lichaam met het vermogen om te werken. Met een glimlach verbeteren de sociale contacten die op hun beurt leiden tot betere kansen. Onze gezondheid is een groot systeem. Als een deel faalt kunnen de andere delen ook niet functioneren.
 
Een bedrijf dat enkel gericht is op winst zal alleen zichzelf verbeteren. Bij Humble geloven ze erin dat er genoeg in de wereld is om te delen. Als we het geluk hebben om geboren te worden in een rijker deel van de wereld moeten we niet vergeten om te zorgen voor de minder bedeelden. Je dagelijkse keus van producten kan, geloof het of niet, verandering brengen. Net als de kiezel, kan een grote hoeveelheid mensen de ongelijke balans van levensstandaard echt verschuiven. In een groeiende wereldbevolking, waar we worden geconfronteerd met de vooruitziende blik van de beperkte middelen in de toekomst moeten we ons de vraag stellen: kunnen we onze manier van produceren en consumeren veranderen? Het antwoord is ja! Je hebt die macht, door het maken van de bewuste keuzes. We hebben ons deel gedaan door te kiezen voor duurzame materialen, nu is het aan jou om te kiezen voor de juiste producten.

Inhoud: 1 doosje 100 stuks

Klik hier voor meer informatie over Humble Brush en zie een overzicht van al hun producten in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.