Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de ā‚¬ 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Green People


Green People biedt een compleet assortiment gecertificeerd biologische en natuurlijke verzorgingsproducten voor iedereen in het gezin. Elk product bevat minimaal 90% actieve natuurlijke en biologische ingrediënten die je huid voeden, beschermen, in evenwicht brengen en (het meest belangrijke) respecteren.  Alle producten zijn geschikt voor de zeer gevoelige huid en mensen die last hebben van psoriasis en eczeem. 

Green People is opgericht in 1997 door Charlotte Vøhtz, die op zoek was naar producten die haar 2 jaar oude dochter konden helpen met haar eczeem. Ze zocht naar zachte, natuurlijke producten voor haar dochters gevoelige huid, maar ontdekte dat veel zogenaamde natuurlijke huidverzorgingsmerken bijna volledig synthetische ingrediënten gebruikten. Het gebrek aan milde, natuurlijke producten op de markt spoorde Charlotte aan om haar eigen organische crèmes en zalven te creëren.

Producten van Green People zijn zonder agressieve ingrediënten of synthetische chemicaliën zoals natriumlaurylsulfaat (SLS), parabenen, ftalaten, petrochemicaliën, alcohol (ethanol) of synthetische kleur- of geurstoffen en nooit op dieren getest.
 

Producten van Green People in de webshop Bio Amable

 

Gezichtsverzorging:

Verzorging voor mannen:

Babyverzorging:

Kinderverzorging:

Haarverzorging:

Bodystuff:

Handen:

Tandpasta:

  • Tandpasta citrus
  • Tandpasta fennel & propolis
  • Tandpasta mandarin
  • Tandpasta minty cool
  • Tandpasta natural mint ecocert
  • Tandpasta spearmint & aloe vera

Honden shampoo:

Zonnebrand & Selftanners:Weergave:
  1 / 5  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.