0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken /

Formel-Z

Formel-ZFormel-Z voor katten en honden


Formel-Z heeft aanvullend diervoer voor honden en katten. Formel-Z bevat een natuurlijk vitamine B-complex uit gist. Het voedingssupplement Formel-Z zorgt ervoor dat jouw hond en kat voldoende vitamine B binnen krijgt. Het vitamine B-complex heeft vele voordelen voor de gezondheid. Het speelt een belangrijke rol bij de koolhydraten-, energie- en huidstofwisseling. Het activeren van de werking van de stofwisseling van de huid leidt tot een verandering van het milieu van de huid en zorgt voor een "niet voor de mens waarneembare" geur verandering, die onaantrekkelijk is voor teken en ander ongedierte.
 

Producten van Formel-Z in de webshop Bio-Amable:Weergave:
 


Bezig met laden...
Formel-Z - Honden
Formel-Z - Honden Natuurlijke afweer tegen ongedierte Door voer of zo te geven 100% natuurlijk zonder chemische toevoegingen Formel-Z bevat een natuurlijk...
12,50 incl. btw
Formel-Z - Katten
Formel-Z - Katten Natuurlijke afweer tegen ongedierte Door voer of zo te geven 100% natuurlijk zonder chemische toevoegingen Formel-Z bevat een natuurlijk...
12,50 incl. btw

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.


Let Op!!! Nog steeds kans op vertraging:Neem elk pakje aan, opdat eenieder uw pakje aanneemt - NRC

PostNL heeft de laatste tijd helaas nog steeds wat vertraging door Corona en extreme drukte. Ook wij moeten langer wachten totdat we de goederen binnen krijgen. Excuses voor het ongemak!