0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Merken /

Earth-Line


Earth-Line

Cosmeticalijn met de filosofie: EERLIJK EN BETROUWBAAR


De 100% natuurzuivere producten van Earth-line voor man en vrouw bestaat uitsluitend uit biologische ingrediënten. Bij Earth-line Vitamine E huidverzorging van Nederlandse bodem staat een zorgvuldige omgang met plantaardige werkstoffen garant voor natuurlijke, groene en vooral veilige cosmeticaproducten zonder chemische toevoegingen, die energieneutraal en milieuvriendelijk worden geproduceerd waarbij een hoge kwaliteit voor een redelijke prijs wordt beoogd.
 

Earth-line omvat dagelijkse verzorgingsproducten voor de jonge tot de oudere huid met specials voor huidveroudering, littekens, huidbeschadiging en voor de droge, gevoelige, geïrriteerde en rosaceahuid.

Natuurlijke geuren in de producten van Earth-Line

De geuren zijn met uiterste zorg gekozen. Een compositie van pure aromatische oliën. De geurstoffen zijn gewonnen uit blaadjes, bloemen, stengels en wortels, die het welzijn van lichaam en geest bevorderen. Deze compositie is een balans tussen yin en yang. Een synergie van o.a. Lotus, Lavendel, Aloë Vera, Ylang-Ylang, Sinaasappel, Lemongrass, Bergamotte en Vanille, dat zowel een, licht koele als een warm zachte geurbeleving geeft. Geuren cadeau van de natuur, deze prikkelen je zintuigen en geven je energie. Deze compositie is allergie getest.

Veroudering van de huid en pigmentatie

Zonlicht bestaat uit Ultra Violet "UVA en UVB" licht, zichtbaar en infrarood licht. De UVA stralen dringen het diepst in de huid door. UVA stralen zijn er alle seizoenen en gaan ook dwars door glas heen. De vrije radicalen in deze stralen versnellen het verouderingsproces doordat ze de collagene en elastine vezels vernietigen. Deze collagene en elastine vezels zorgen voor stevigheid en veerkracht van de huid. Meestal wordt dit zichtbaar rond het 40ste levensjaar. Ook heeft men dan kans op vormen van pigmentatie omdat de melanine niet meer regelmatig wordt aangemaakt.
 
Dagcrème kun je niet gebruiken als zonnebrandproduct, daar is het niet voor gemaakt en daar bestaat veel verwarring over. Het beschermt de huid tegen UVA stralen.
 
Alle Earth-line & Sea-line crèmes bevatten buiten antioxidanten een natuurlijke UVA bescherming, die voldoende is om dagelijks de huid nog beter tegen veroudering en pigmentatie te beschermen. Je kunt niet jong genoeg beginnen om je huid te beschermen tegen UVA stralen, hoe vroeger hoe minder snel de huid zal verouderen. 
 
Zonverbranding loop je alleen op als je huid te lang en intensief aan zonlicht wordt blootgesteld zoals bijvoorbeeld een dagje strand. Dit wordt veroorzaakt door de UVB stralen. Gebruik hiervoor een zonnebrandproduct, en voor je gezondheid en huid geldt altijd: Zon veilig, en met mate!

Earth-Line & Sea-Line

Al de producten van Earth-line & Sea-line kunnen gecombineerd worden, qua samenstelling zijn ze op elkaar afgestemd. Je kunt bijvoorbeeld: een reiniger van Earth-line en een crème van Sea-line gebruiken.
 
Voor een optimaal resultaat is het belangrijk alleen producten van Earth- en Sea-line te gebruiken en geen andere synthetische of paraffinehoudende producten hiermee te combineren.
 
Als de huid een Sea-line kuur heeft ondergaan kunnen er ook voor de dagelijkse verzorging producten van Earth-line gecombineerd worden.
 
Doordat plantaardige oliën anders en beter werken dan minerale oliën (zoals paraffine) is het belangrijk de crèmes met zorg aan te brengen. Het is het beste de crème te verdelen over het gezicht en daarna voorzichtig in masseren.

ProductinformatieAlle producten zijn voorzien van een uitgebreide bijsluiter.
 

Earth-Line product informatie

Alle Earth-line producten zijn BDIH & Eco Control gecertificeerd en hebben het Icada 
keurmerk. Ook zijn alle producten Vegan, Parabenen- en parafinevrij, vrij van synthetische-, en kleurstoffen & vrij van synthetisch parfum. Alle producten zijn 100% cruelty free en op allergiën getest. 

Kortom: 100% natuurlijke producten.

 

Alle producten bij Bio-Amable:

Vitamine E lijn:

Dag & Nachtcremes:

White Tea lijn:
Argan lijn:
Argan zonnebrandproducten:


Weergave: