Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de ā‚¬ 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Dr. Bronner'sLogo Dr. Bronners bij Bio Amable


Lees hier meer over de geschiedenis op de originele site van Dr. Bronners. (Engelstalig)

Dr. Bronner's is bekend over de hele wereld om zijn eenvoudige, pure formules van plantaardige zepen. Ze staan synoniem voor magische zepen.

Dr. Bronner's is geboren in 1908 in een Joodse familie die al zeep maakte sinds 1858. Emanuel Bronner was de 3de generatie die binnen het toenmalige gilde gecertificeerd was als meester zeepmaker. In 1929 bracht hij zijn formules voor kwalitatief hoge zepen zowel vloeibaar als in stukken naar Amerika. Pas in 1948 nam de huidige vorm van Dr. Bronner’s magische zepen aan.

Deze formule is onvergelijkbaar met welke zeep dan ook. Werkelijk unieke zeep ontwikkeld door het samenvoegen van organische extra vierge kokos-, olijf-, jojoba- en hennepolie met zuivere etherische oliën. Deze zeep reinigt efficiënt zonder agressief te zijn. De zeep geeft een fluweelachtig schuim.

Eind jaren 60 begon de zeepverkoop een spurt te nemen dankzij de hoge kwaliteit en eco vriendelijkheid van de zeep. Door mond op mond reclame maakte Dr. Bronner snel tot DE zeep van die streek. In de jaren die daarop volgden vond de zeep z’n weg naar elke gezondheidswinkel in de VS en werd de zeep ook populair bij de bekende sterren.
 

Producten van Dr. Bronner's in de webshop Bio Amable:

Magic pure castile soap:

Soap bars / zeep blok:

Shikakai Hand & Body Soap met pompje:

Lipbalsem:

Desinfecterende hand spray:

Body Balm:

Body Lotion:

Tandpasta:Weergave:
  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.