0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Merken /

Dr. Bronner's

Dr. Bronner'sLogo Dr. Bronners bij Bio Amable


Lees hier meer over de history op de originele site van Dr. Bronners. (Engelstalig)

Dr. Bronner's is bekend over de hele wereld om zijn eenvoudige, pure formules van plantaardige zepen. Ze staan synoniem voor magische zepen.

Dr. Bronner's is geboren in 1908 in een Joodse familie die al zeep maakte sinds 1858. Emanuel Bronner was de 3de generatie die binnen het toenmalige gilde gecertificeerd was als meester zeepmaker. In 1929 bracht hij zijn formules voor kwalitatief hoge zepen zowel vloeibaar als in stukken naar Amerika. Pas in 1948 nam de huidige vorm van Dr. Bronner’s magische zepen aan.

Deze formule is onvergelijkbaar met welke zeep dan ook. Werkelijk unieke zeep ontwikkeld door het samenvoegen van organische extra vierge kokos-, olijf-, jojoba- en hennepolie met zuivere etherische oliën. Deze zeep reinigt efficiënt zonder agressief te zijn. De zeep geeft een fluweelachtig schuim.

Eind jaren 60 begon de zeepverkoop een spurt te nemen dankzij de hoge kwaliteit en eco vriendelijkheid van de zeep. Door mond op mond reclame maakte Dr. Bronner snel tot DE zeep van die streek. In de jaren die daarop volgden vond de zeep z’n weg naar elke gezondheidswinkel in de VS en werd de zeep ook populair bij de bekende sterren.
 

Producten van Dr. Bronner's in de webshop Bio Amable:

59 ml magic pure castile soap

236 ml magic pure castile soap

473 ml magic pure castile soap

944 ml magic pure castile soap

Soap bars / zeep blok:

Shikakai Hand & Body Soap met pompje:

Lipbalsem:

Desinfecterende hand spray:

Body Balm:

Body Lotion:

Tandpasta:Weergave: