0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken /

Dipam

Dipam bijenwas kaarsen

Dipam maakt kaarsen van de duurzame grondstof bijenwas. Deze kaarsen worden van hoge kwaliteit en op ambachtelijke wijze gemaakt. Waar mogelijk zijn de grondstoffen en verpakkingsmaterialen niet belastend voor mens en milieu en op duurzame wijze geproduceerd.

 
Kaarsenmakerij Dipam is opgericht in 1983 als project om ex-verslaafden weer deel te laten nemen aan de maatschappij. Zinvol werk uitvoeren in een enigszins beschermde omgeving bleek een goede manier om werkervaring, sociale vaardigheden en zelfvertrouwen op te doen.  
 
Nog steeds proberen we aan de oorspronkelijke doelstellingen invulling te geven. Wij bieden met werkervaringsplaatsen een plek aan mensen die om verschillende redenen (lang) buiten het arbeidsproces hebben gestaan. Ook heeft Dipam samenwerkingsverbanden met instituten voor gehandicapten die aan bijvoorbeeld inpakwerk een zinvolle dagbesteding hebben.
 
Dipam is een commanditaire vennootschap met stichting Sleipnir. Samen met 5 andere bedrijven hopen we hiermee een manier gevonden te hebben om een bijdrage te leveren aan een wereld waarin mensen, vrij, gelijkwaardig en menswaardig kunnen leven en werken.  Al met al een goede zaak!

Over bijen en bijenwas klik hier.

 

Producten van Dipam in de webshop Bio Amable:Weergave:
 


Bezig met laden...
Dipam - Bijenwas Lichtpuntjes 18 stuks
Dipam - Bijenwas Theelichtjes Theelichtjes van 100% bijenwas Beter voor de gezondheid 4 branduren per theelichtje Leuk om cadeau te geven Deze theelichtjes...
13,95 incl. btw
Dipam - Bijenwas Sfeerlichtjes 9 stuks
Dipam - Bijenwas Sfeerlichtjes 9 Sfeerlichtjes van 100% bijenwas Beter voor de gezondheid 4 branduren per theelichtje Leuk om cadeau te geven Deze...
11,49 incl. btw
Dipam - Bijenwas Theelichtjes (zeskantige verpakking)
Dipam - Bijenwas Theelichtjes  Theelichtjes van 100% bijenwas Beter voor de gezondheid 4 branduren per theelichtje Leuk om cadeau te geven Deze...
5,19 incl. btw
Dipam - Glaasje Voor Theelicht
Dipam - Glaasje Voor Theelicht Theelichtjeshouder  Van wit doorzichtig glas Glazen theelichtjes houder voor bijvoorbeeld de
0,55 incl. btw

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.


Let Op!!! Nog steeds kans op vertraging:Neem elk pakje aan, opdat eenieder uw pakje aanneemt - NRC

PostNL heeft de laatste tijd helaas nog steeds wat vertraging door Corona en extreme drukte. Ook wij moeten langer wachten totdat we de goederen binnen krijgen. Excuses voor het ongemak!