0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Merken /

Dipam

Dipam bijenwas kaarsen

Dipam maakt kaarsen van de duurzame grondstof bijenwas. Deze kaarsen worden van hoge kwaliteit en op ambachtelijke wijze gemaakt. Waar mogelijk zijn de grondstoffen en verpakkingsmaterialen niet belastend voor mens en milieu en op duurzame wijze geproduceerd.

 
Kaarsenmakerij Dipam is opgericht in 1983 als project om ex-verslaafden weer deel te laten nemen aan de maatschappij. Zinvol werk uitvoeren in een enigszins beschermde omgeving bleek een goede manier om werkervaring, sociale vaardigheden en zelfvertrouwen op te doen.  
 
Nog steeds proberen we aan de oorspronkelijke doelstellingen invulling te geven. Wij bieden met werkervaringsplaatsen een plek aan mensen die om verschillende redenen (lang) buiten het arbeidsproces hebben gestaan. Ook heeft Dipam samenwerkingsverbanden met instituten voor gehandicapten die aan bijvoorbeeld inpakwerk een zinvolle dagbesteding hebben.
 
Dipam is een commanditaire vennootschap met stichting Sleipnir. Samen met 5 andere bedrijven hopen we hiermee een manier gevonden te hebben om een bijdrage te leveren aan een wereld waarin mensen, vrij, gelijkwaardig en menswaardig kunnen leven en werken.  Al met al een goede zaak!

Over bijen en bijenwas klik hier.

Producten van Dipam in de webshop Bio Amable:Weergave: