Olijf Houten Borstel Met Houten Pinnen: Groot Ovaal | Nature;s Invitation Olijf Houten Borstel Met Houten Pinnen: Groot Ovaal | Nature;s Invitation
Olijf Houten Borstel Met Houten Pinnen: Groot Ovaal | Nature;s Invitation Olijf Houten Borstel Met Houten Pinnen: Groot Ovaal | Nature;s Invitation
Nature's Invitation - Olijf Houten Borstel Met Houten Pinnen: Groot Ovaal
2 Reviews | Review toevoegen
Nature's Invitation - Olijf Houten Borstel Met Houten Pinnen: Groot Ovaal Mooie grote ovalen olijf houten haarborstel met houten pinnen De juiste keuze voor mooi haar Diervriendelijk Vegan

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 23,99

Voorraad : 19

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Nature's Invitation - Olijf Houten Borstel Met Houten Pinnen: Groot OvaalLogo Nature's Invitation

  • Mooie ovalen olijf houten haarborstel met houten pinnen
  • De juiste keuze voor mooi haar
  • Diervriendelijk 
  • Vegan

Prachtige ovale olijfhouten haarborstel met houten pinnen een mooi cadeau voor jezelf of om iemand anders mee te verrassen.

Deze borstel geeft een heerlijke hoofdmassage en stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid, de houten pinnen geven een natuurlijke verzorging, zonder het een statische lading te geven of het haar te beschadigen. Deze borstel mag op nat haar gebruikt worden.

Een haarborstel is waarschijnlijk de meest gebruikte accessoire in de badkamer, maar helaas weet niet iedereen waar men op moet letten bij het aanschaffen van een goede borstel. Niet iedere borstel is van goede kwaliteit. De schade die een verkeerde borstel/kam kan aanrichten en juist de verbetering van je haar kwaliteit die de juiste borstel of kam kan bewerkstelligen.

Tussen de pinnen bevindt zich een luchtgaatje, dit geeft de borstel een maximum aan flexibiliteit en een beter massage effect. Eventueel vocht kan ook zo weer weg. Dat gaatje is dus nodig!

Inhoud: 1 stuks

Kijk hier voor meer informatie over Nature's Invitation en alle producten hiervan in de webshop Bio Amable

Sorteren op:

Review toevoegen
Ilona - 31-12-2020 17:25

Heerlijke borstel. Ligt fijn in de hand, is zacht voor mijn haar en laat het glanzen. Het hout is ook nog eens schitterend om te zien. Erg blij met mijn aankoop.

Mayra - 11-12-2019 13:03

De borstel viel iets kleiner uit dan dat ik had verwacht, maar is zeker nog een prettige maat. De handgreep is wat dikker waardoor deze lekker in de hand ligt en het lijkt alsof er een natuurlijke plaats voor de duim is waar de handgreep met een elegante buiging afloopt naar het borstel-gedeelte zelf.

Eerst twijfelde ik of houten pinnen niet te hard en oncomfortabel zouden zijn, maar ik realiseerde mij dat kunstof pinnen nu ook niet bepaald meegaand zijn: dat zit hem toch echt in het kussentje. Deze is stugger dan dat ik van voorgaande borstels gewend ben, maar tot mijn eigen verbazing pakt dit werkelijk geweldig uit. Ik heb het idee dat mijn hoofdhuid veel meer gestimuleerd wordt (ik vraag me af of dat op een andere manier aanzienlijk effect gaat hebben) en mijn haar wordt veel minder statisch van het borstelen.

Verder komt het product overheen met de plaatjes en ziet deze er gewoonweg erg mooi uit. Het houd voelt ongelooflijk glad aan en door de rechte pinnen is de borstel ook een stuk makkelijker schoon te maken.

Ik ben zeer tevreden.