De helende van het Sjamanisme orakelkaarten | Deltas
Deltas - Orakelkaarten: De Helende Kracht Van Het Sjamanisme
0 Review | Review toevoegen
Deltas - Orakelkaarten: De Helende Kracht Van Het Sjamanisme Mooi gedetailleerde inzichtkaarten Boekje met informatie Ook leuk als cadeau

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 32,50

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Deltas - Orakelkaarten: De Helende Kracht Van Het Sjamanisme

  • Mooi gedetailleerde inzichtkaarten
  • Boekje met informatie
  • Ook leuk als cadeau

Mooie kaartenset met uitleg in boek.

De Sjamaan ls tussenpersoon tussen de menselijke wereld en het rijk van de geesten en ziet de helende kracht in alle dingen. Alles heeft een geest en bezit zijn eigen genezende kracht of energie. De sjamaan maakt gebruik van deze krachten en werkt samen met de natuur om genezing, inzicht en verbinding tot stand te brengen. 
In deze orakelset brengen Barbara Meiklejohn-Free en Flavia Kate Peters hun opmerkelijke toewijding en verbondenheid met de tradities, waarbij de aarde centraal staat samen. Ze brengen je in contact met het Groot Mysterie, de wijsheid van de voorouders en de genezing van de sjamanen, zodat ook jij zo een beroep kunt doen op deze helende krachten. Gebruik de kaarten om je diepste binnenste te verkennen, jezelf te helen en verlies te leren dragen, in welke vorm dan ook. Stel jezelf open voor de bijzondere krachten van het Sjamanisme en laat je begeleiden op weg naar je uiteindelijke doel.

Kijk hier voor een overzicht van alle producten van Deltas in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.