Na de beet | Chi
Chi - Na De Beet
0 Review | Review toevoegen
Chi - Na De Beet Voor NA insectenbeten Bevat geen deet 100% natuurlijk en zuiver

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 9,50

Voorraad : 7

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Chi - Na De Beet

  • Voor NA insectenbeten
  • Bevat geen deet
  • 100% natuurlijk en zuiver


Na De Beet is al 25 jaar DE 100% natuurlijke succes formule voor de verzorging en verzachting van de huid bij insecten- en kwallenbeten. Na De Beet bestaat uit een zorgvuldig samengestelde mix van etherische oliën gemengd met huidverzorgende jojobaolie.

De etherische oliën geranium, kattekruid en lavandin hebben een brede werking in deze compositie. Deze oliën zijn van nature huidverzorgend en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid. Afrikaantje en citroen eucalyptus olie hebben een ontstekingsremmende en kalmerende werking. Alle oliën versterken elkaars werking waardoor een synergie ontstaat.

Gebruik:

Door de handige roller is na de beet makkelijk en snel op de huid is aan te brengen. Na een beet zo snel mogelijk aanbrengen. Dezelfde plek 3x per dag 3 dagen lang aanstippen. Vanwege de zachte en natuurlijke formule is de roller ook geschikt voor een rode en gevoelige huid en voor kinderen vanaf 3 maanden.

Ingrediënten:

Simmondsia californica, Eucalyptus citriodora, Juniperus virginiana, Lavandula x intermedia, Pelargonium graveolens, Cinnamomum zeylanicum, Syzygium aromaticum, Tagetes minuta, Nepeta cataria.

Inhoud: 10 ml

Kijk hier voor meer informatie over de huidverzorging van Chi en de producten in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.