0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken /

CdVet

CdVet

CdVet heeft een compleet assortiment natuurlijke, dierspecifieke voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor honden en katten.

Het beste voor je dier is ook het beste voor jezelf en het milieu! De mens komt zelf ook in aanraking met bijvoorbeeld een vlooienmiddel of ontworming die chemische ingrediënten bevatten. 

Hier een overzicht van alle producten van CdVet:

Om ongedierte te weren:


Deze producten heette in het verleden Teek en Vlo exit en Teek en Vlo exit mild.


Weergave:
 


Bezig met laden...
CdVet - Afweerconcentraat Hond (tht: 07-2021)
CdVet - Afweerconcentraat Hond Veilig voor de hond, mens en natuur Niet schadelijk voor de bijenpopulatie Alleen veilige natuurlijke ingrediënten  Dit...
9,25 18,50 incl. btw
CdVet - Afweerconcentraat Mild
CdVet - Afweerconcentraat Hond Veilig voor de kat, mens en natuur Niet schadelijk voor de bijenpopulatie Alleen veilige natuurlijke ingrediënten  Dit...
18,95 incl. btw

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.


Let Op!!! Nog steeds kans op vertraging:Neem elk pakje aan, opdat eenieder uw pakje aanneemt - NRC

PostNL heeft de laatste tijd helaas nog steeds wat vertraging door Corona en extreme drukte. Ook wij moeten langer wachten totdat we de goederen binnen krijgen. Excuses voor het ongemak!