0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Blog /

Je huid zacht en glad met Pacifica

Er is iets te doen aan grove poriën...

Gepubliceerd op: 29-05-2017
Deze blog is geschreven door: Kim Bergshoeff

Hoewel ik zo langzamerhand dichter naar de 40 dan de 30 kruip, is mijn huid nog redelijk rimpelloos. Dat is voor een deel te danken aan goede genen (bedankt mam en oma’s) en het dagelijks drinken van één kop witte thee. De rest heb ik waarschijnlijk te danken aan de blauwe verzorgingslijn van PHB Ethical Beauty. De reiniging is zacht genoeg voor mijn gevoelige velletje en de crème biedt de juiste voeding voor mijn vochtarme huid. Deze handgemaakte crème met Frankincense en Sandalwood zorgt ervoor dat mijn gezicht niet droog aanvoelt. Ook laat hij geen vettige glans achter, zoals andere crèmes voor de droge huid soms nog weleens doen.

Het enige waaraan ik de tand des tijds goed kan zien is het grover worden Pore refining mask Pacificavan mijn poriën. Volgens mijn schoonheidsspecialiste moet ik mijn huid zien als een elastiekje en is, nu ik ouder word, de rek er een beetje uit. En nee, daar was niets aan te doen volgens haar.
Nou, dat klonk allemaal wel heel dramatisch… Gelukkig ben ik eigenwijs en besloot ik het Pore Refine Deep Detox Mask van Pacifica te proberen.

De producten van Pacifica geven me altijd een heerlijk gevoel van luxe. Niet alleen zijn de verpakkingen heel mooi: de inhoud ruikt ook heerlijk. Ik was mijn gezicht eerst met de Sea Foam Complete Facewash die een heel subtiele kokosgeur heeft. Daarna is het tijd voor het masker. Als ik de dop van de tube open moet ik gelijk denken aan een koel glas limonade op een zomermiddag. Het masker bevat zwarte bessen, aardbeien en citroenschil, en dat ruik je!
Ik breng een dun laagje aan op mijn gezicht. Het masker moet tussen de 5 en 20 minuten inwerken voordat je het er met water af kunt wassen. Ik kies voor de volle 20 minuten. Tegen het einde van de inwerktijd voelt het wat trekkerig aan, maar dat geeft me het gevoel dat het iets ‘doet’.

Ik gebruik het masker nu één keer per week. Na het eerste gebruik dacht ik al wel verschil te zien, maar na drie weken is het verschil écht goed duidelijk. De huid op mijn neus en kin, waar de poriën het grofst waren, is echt een stuk gladder en voelt strakker aan.
Het masker is dus niet alleen ‘lekker’, het dóet ook echt iets.