Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de ā‚¬ 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Biosolis

Biosolis, onderworpen aan de hoogste kwaliteitscriteria.

Biosolis bevat 100% natuurlijke minerale filters, dankzij de 100% natuurlijke plantaardige oliën die afkomstig zijn van de biologische landbouw, en dankzij de weldaden van Aloë Vera dus ook verzorgend en zacht voor de huid.
Zowel laboratorium als leveranciers van Biosolis blijven constant op zoek naar de juiste grondstoffen. Ze kijken naar oplossingen die buiten bescherming ook veiligheid, doeltreffendheid en milieuvriendelijkheid waarborgen. Trouw aan zijn engagement maakt Biosolis geen gebruik van bestanddelen uit de petrochemie (geen siliconenolie, geen paraffines, geen synthetische parfums) in de formules. De onmisbare filters die onze huid doeltreffend tegen de UV-stralen beschermen, zijn van natuurlijke oorsprong en niet nanometrisch.

Dankzij de biotechnologie kan Biosolis hoog kwalitatieve bestanddelen gebruiken, die rein, niet vervuilend zijn en die respectvol zijn voor onze huid en onze Aarde. Om over verpakkingen te vermijden, zijn de flesjes en de etuis van Biosolis eco verantwoordelijk geconcipieerd: Plantaardige inkten en recycleerbare flesjes. Beter voor het milieu en voor jezelf.

Het certificerend agentschap Ecocert Greenlife en de Cosmebio associatie daar werkt Biosolis samen mee, en keuren de grondig gekozen bestanddelen en hun formules goed. Biosolis zet nog een stap verder en laat alle beschermingsfactoren SPF en UVA controleren door een onafhankelijke laboratorium: Alle producten van Biosolis komen overeen met de Europese en Amerikaanse zonnebeschermingsnormen COLIPA en FDA.
Producten van Biosolis in de webshop Bio Amable:


Sfeerfoto zon biosolis

 


Weergave:


Bezig met laden...
-15%
Biosolis - After Sun Milk
€ 14,95 € 12,71
-15%
Biosolis - Face Cream SPF 30
€ 16,95 € 14,41
-15%
-15%
Biosolis - Self Tanning Spray
€ 14,95 € 12,71
-15%
-15%
-15%
Biosolis - Sun Spray SPF 50
€ 26,95 € 22,91

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.