0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Merken /

Ben & Anna

Ben & AnnaBen & Anna logo

Aluminiumvrije Vegan deo's


De filosofie van Ben & Anna:

Na jaren in de hectische stad Berlijn te hebben gewoond besloten Ben en Anna de drukte en het beton achter zich te laten en in te ruilen voor het platteland. Back to nature!
Ondanks de vele voordelen van de grote stad bijvoorbeeld op het gebied van Foto van Ben en Annamedische zorg (omdat Anna zwanger was) kozen zij toch voor het landelijke leven op de geboortegrond van Anna.

Ben en Anna leven al jaren aan de hand van veganistische principes. Gericht op respectvol gebruik van de aarde, het milieu, de flora en fauna en gebruik van consumptiegoederen uitsluitend op een duurzame en biologische basis. Bij cosmetische producten vertrouwt Anna altijd op de kracht van de natuur. Lange tijd waren zij op zoek naar een vegan gecertificeerde deodorant, vrij van dierproeven en vrij van aluminium. Het was een onmogelijke opgave deze te vinden. Dus besloten Ben en Anna zelf hun eigen natuurlijke vegan deodorant te ontwikkelen, zonder parabenen, volledig gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Na veel denkwerk en uitproberen is een nieuwe deodorant ontstaan, zowel voor mannen als vrouwen. Vol trots presenteren ze dit jaar hun eigen product. Ben & Anna soda deodorant.
 

* Vegan * Parabenenvrije * Aluminiumvrije * Dierproefvrije * Deo-Sticks*

Producten van Ben & Anna in de webshop Bio Amable:

                   Deodorant sticks aluminiumvrij & vegan


Weergave: