Droogshampoo | Stop! Animal Bodyguard
Animal Musthaves - STOP! Animal Bodyguard Droogshampoo
0 Review | Review toevoegen
Animal Musthaves - STOP! Animal Bodyguard Droogshampoo Droogshampoo voor honden, katten, pups en kittens vanaf 1 maand Hoeft niet te worden uitgespoeld Makkelijk toe te passen Houdt ongenode gasten op
ā‚¬Ā 14,99

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Animal Musthaves - STOP! Animal Bodyguard Droogshampoo

  • Droogshampoo voor honden, katten, pups en kittens vanaf 1 maand
  • Hoeft niet te worden uitgespoeld
  • Makkelijk toe te passen
  • Houdt ongenode gasten op een afstand
  • Ruikt aangenaam

Deze lotion is makkelijk toe te passen. Met de samengestelde plantaardige extracten, zorgt het voor een onprettige leefomgeving voor ongenode gasten. Reinigt, ruikt lekker en zorgt voor een mooie vacht.

Ideaal voor katten, honden, kittens en pups. Geschikt voor dagelijks diervriendelijk gebruik vanaf de leeftijd vanaf 1 maand i.v.m. de vacht en ongeacht het ras.

Gebruiksaanwijzing:

Geschikt voor dagelijks gebruik (uitwendig). Ook te gebruiken voor kittens en pups, maar start liefst vanaf 4 weken i.v.m. de vachtontwikkeling. Schudt goed voor gebruik en gelijkmatig over de hele vacht verdelen en doorkammen. Je hoeft het niet uit te spoelen. Als het dier direct iets oplikt, is dat niet erg het vermindert alleen de werking. Ook op producten op plantaargige basis is een reactie mogelijk, bouw de hoeveelheid van toedienen rustig op en houd het dier goed in de gaten. 

Bij bange dieren kun je het ook rechtstreeks op de handen aanbrengen en het dier ermee aaien.

Ingrediënten:

Aqua (water), Lavandula hybrida grosso herb oil, Pelargonium graveolens oil, Urtica dioica leaf dry extract, Rosmarinus officinalis flower oil, Salvia lavandulifolia herb oil, Calendula officinalis extract, Piper nigrum fruit oil, Olea europaea leaf extract.

Inhoud: 125 ml

Kijk hier voor een overzicht van alle producten van Stop! Animal Bodyguard in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.