Scheerkwast
Aleppo Soap Co. - Scheerkwast 8cm
0 Review | Review toevoegen
Aleppo Soap Co. - ScheerkwastĀ  Kwast ligt goed in de hand Zorgt voor rijk schuim Mannen die traditioneel nat scheren kiezen voor deze Aleppo Soap Co scheerkwast. De haren van de kwast zijn gema
ā‚¬Ā 10,95

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Aleppo Soap Co. - Scheerkwast 

  • Kwast ligt goed in de hand
  • Zorgt voor rijk schuim 

Mannen die traditioneel nat scheren kiezen voor deze Aleppo Soap Co scheerkwast. De haren van de kwast zijn gemaakt van wildzwijnhaar. De kwast zorgt voor een vol en rijk schuim dat de haartjes verzacht, de poriën opent en de huid op zacht scrubt. Ideaal als mannen cadeau. 

Gebruikswijze:

Breng met de kwast de aleppo scheerzeep met ronddraaiende bewegingen aan op de huid, vervolgens scheer je de huid met een scheermesje. Gebruik lauwwarm water en bevochtig de kwast eventueel nog met wat extra water. De zeep moet enkele minuten kunnen inwerken, neem hier even de tijd voor. Breng de scheerzeep in snelle bewegingen aan op de huid, zoals een schilder zijn verf op het doek aanbrengt. De scheerkwast niet rond draaien en niet op de scheerkwast drukken. Dat zou de middelste haren van de scheerkwast beschadigen. Na het scheren spoel je de scheerkwast uit met warm water. 
Even afschudden en eventueel afdeppen met een doek. Zo gaat je scheerkwast jaren mee!

Aleppo Soap Co werkt volgens `fair trade` en kenmerkt zich door de natuur, traditie en locale ambacht (zonder kinderarbeid). 

Inhoud: 1 stuks

Klik hier om meer te lezen over Aleppo Soap Co. en al hun producten in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.