Sample Biologisch parfum P5 | Aerlig
Ærlig - Sample Biologisch Parfum: P05 Sample
0 Review | Review toevoegen
Ærlig - Biologisch Eau de Parfum: P05 Een lichte, sensuele en verleidelijke geur Bevat pittige kruiden als Salie, Nootmuskaat, zwarte peper en Jeneverbes Zonder allergenen

Standaard levertijd

1 dag

€ 2,50
Prijs per stuk

Voorraad : 7

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Ærlig - Biologisch Eau de Parfum: P05

  • Een lichte, sensuele en verleidelijke geur
  • Bevat pittige kruiden als Salie, Nootmuskaat, zwarte peper en Jeneverbes
  • Zonder allergenen

P05 van ærlig is een lichte, sensuele en verleidelijke geur: de meest exotische geur van het Deense parfumhuis. Cederhout wordt gecombineerd met pittige kruiden als Salie, Nootmuskaat, zwarte peper en Jeneverbes, wat het een opwekkende en tegelijkertijd warme geur maakt. P05 is een elegant parfum dat je prima overdag kunt dragen, maar ook uitstekend tot z’n recht komt tijdens een diner bij kaarslicht of op een feestje.

Geur samenstelling:

Topnoten: Bergamot, Nootmuskaat, Jeneverbes en zwarte peper
Hartnoten: Salie en Cipres
Basisnoot: Cederhout

Dit parfum bevat 90% ingrediënten afkomstig van biologische teelt en is vrij van de 26 meest voorkomende allergene ingrediënten. Het parfum is dermatologisch getest en geeft geen huidreactie in de zon, is niet-fototoxisch. De verpakking is duurzaam van FSC-gecertificeerd karton en etiketten van suikerriet.

Ingrediënten:

Alcohol (van biologisch geteelde tarwe), parfum

Inhoud: 1 sample

Kijk hier voor meer informatie over Ærlig en zie het overzicht van alle biologische parfums van Ærlig in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.