Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de ā‚¬ 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Kaerel SkincareLogo Kaerel skincare mannen


Kaerel skin care is in 2016 ontstaan, omdat er nog niet zo veel natuurlijke producten voor mannen op de markt zijn. De hoogste tijd volgens Esther!

Op elke beurs waar ik stond viel het me op, van alles op het natuurlijke vlak voor baby’s, kinderen en dames, maar voor mannen ho maar. En daar moest verandering in komen. Want ook mannen gebruiken verzorgingsproducten. Het idee voor Kaerel was geboren.

Esther legde het voor aan verschillende mannen en kreeg steeds diezelfde vraag: Is natuurlijk nou zoveel beter dan de merken uit drogist of parfumerie? Het antwoord is simpel: Ja. Er zit namelijk geen crap in.
Ingrediënten waarvan de oorsprong onbekend is of bijvoorbeeld een aardolie derivaat kun je gewoon beter niet op je huid smeren, het komt uit eindelijk toch via je huid je lichaam in. Dit geldt ook voor mannen! Daarnaast bevat een natuurlijk product ook geen microplastics die je door het douche putje uiteindelijk in de oceaan belandt.

Ik had een nogal ferm betoog en kreeg steeds meer mannen enthousiast voor Kaerel.
Met diezelfde mannen, jong en oud, glad en met baard, blond en donker, ben ik om de tafel gaan zitten om te vragen wat ze belangrijk vonden.

De producten moesten multi-inzetbaar zijn, no nonsens en met een subtiele geur. De productontwikkeling begon en samples werden getest. En nog eens getest. Er werd gewassen, geschoren en gesmeerd en nog eens gewassen, geschoren en gesmeerd om uiteindelijk tot dit resultaat te komen. Na een half jaar testen zijn ze er: de 3 basics die elke man gebruikt. De mannen en ik zijn er blij mee. We hopen jij ook.
 

Producten van Kaerel in de webshop Bio Amable:Weergave:

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.