Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de ÔéČ 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

FlorascentFlorascent logo bij Bio Amable


Florascent is een gerenommeerd parfumhuis en is afkomstig uit Duitsland. Florascent creëert luxe parfums voor mannen en vrouwen, en ook unisex geuren. De parfums worden volgens de traditionele methode uit de jaren 1700 gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten van topkwaliteit. Denk aan zuivere en natuurlijke essentiële oliën, en dat ruik je. Florascent geuren bevatten dan ook geen schadelijke stoffen, ook geen plantaardig oestrogeen (phyto-oestrogeen).

Parfumeur Roland Tentunian kent de eigenschappen van de verschillende essentiële oliën, en creëert zo de meest fantastische geurcomposities.

De geuren van Florascent zijn gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen. Voor de bereiding van de individuele parfumoliën gebruiken zij essentiële oliën en extracten van aromatische planten en specerijen. Florascent verklaart uitdrukkelijk dat ze geen nitro-muskusverbindingen, bewaarmiddelen of kunstmatige kleurstoffen gebruiken. 
De verklaring voldoet aan INCI wat betreft allergenen die volgens de nieuwe EU-verklaring voor allergenen gebruikt in parfums moeten worden aangegeven. Alle daar genoemde stoffen zijn natuurlijke componenten van de gebruikte natuurlijke ingrediënten.

De geuren zijn in ook uit te proberen door een sample te bestellen, zo kun je de geur eenvoudig testen.
 

Parfums van Florascent in de webshop Bio Amable:

Eau de Toilette / Parfum Edition 30 ml:

Edition sfeerfoto bij Bio Amable

Eau de Toilette Aqua Colonia 


Aqua colonia sfeerfoto bij Bio Amable

 

Pocket Perfumes - Travel Size 15 ml

Eau de Toilette Aqua Colonia Travel Size 15 ml:

Aqua Floralis Travel Size 15 ml:

Aqua Composita Travel Size 15 ml:

Travel Memories Travel Size 15 ml:

30 ml Size:

Florascent Cologne 15 ml:

Florascent sfeerfoto bij Bio Amable


Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.