Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de ÔéČ 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

BoHo Cosmetics

Green style! Happy life! Lucky planet!

De inspiratie voor de producten van BoHo Cosmetics wordt gehaald uit de jaren 60, waarin de flower power generatie pleitte voor het idee dat mensen meer één moesten gaan leven met de natuur.
 
BoHo cosmetica is een van oorsprong Frans merk. Hun producten gekenmerkt met kleurrijke patronen, bloemen in het haar en vrijheid.....blijheid. Sprekende kleuren die het allermooiste uit jezelf naar boven halen, samen met de duurzaamheid die altijd in gedachten wordt gehouden bij de ontwikkeling van de producten is waar Boho cosmetica voor staat.
 
Het merk werd opgericht door twee professionals met als uitgangspunt dat de cosmetica toegankelijk en dus betaalbaar moest zijn. Het idee dat duurzame producten op biologische basis altijd duur zijn, wilden zij op deze manier veranderen. Betaalbare cosmetica,  maar absoluut zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de producten. Dat is BoHo cosmetica. 

Wat betreft gluten, deze worden bij BoHo niet gebruikt als ingrediënt in de producten en er wordt geen dosering gedaan op het eindproduct. Cosmetica is niet bedoeld om systemisch over te gaan, dus het risico op allergie is laag. Je kunt voor de zekerheid altijd de INCI-lijst raadplegen.
 

Producten van BoHo in de webshop Bio Amable:

Kwasten:

Oogpotloden (100% natuurlijk):

Oog- en lippotloden (100% natuurlijk):

Wenkbrauwpotloden (100% natuurlijk):

Oogschaduw (Tot meer dan 99% natuurlijk):

Foundation (100% natuurlijk):

Concealers (100% natuurlijk):

Poeders (Tot meer dan 99% natuurlijk):

Blushes (Tot meer dan 99% natuurlijk):

Bronzing Powders (Tot meer dan 99% natuurlijk):

Compact poeders (Tot meer dan 99% natuurlijk):

Highlighters:

Lippotloden (100% natuurlijk):

Lipsticks (100% natuurlijk):

Mascara's (Tot 100 tot 99,25% natuurlijke ingrediënten): Liquid Eyeliners

Nagellak (Tot 73% natuurlijke ingrediënten de lakken zijn vrij van tolueen, formaldehyde, dibutyl phthalate, formaldehyde (hars), parabenen, xylene en kamfer) :

Make-up remover:Weergave:
  1 / 9  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.