Top

The Ohm Collection - Perfume Oil: Essence Sacred Frankincense

10% Korting
  • The Ohm Collection -  Perfume Oil: Essence Sacred Frankincense
€ 27,00
24,30

The Ohm Collection - Perfume Oil: Essence Sacred Frankincense

  • 100% natuurlijk parfum
  • Zonder alcohol en schadelijke toevoegingen
  • Te gebruiken als parfum en tijdens meditatie
  • Houtachtige en aardse hars geur
  • Vegan
Frankincense geeft een puur magische sfeer,  is zo heilig dat slechts weinigen de olie kunnen oogsten. De olie is zeer krachtig en heeft veel positieve effecten. Je kunt het gebruiken voor meditatie, genezing of gewoon voor plezier. Roll over. Dit parfum heeft een diepe rijke harsachtige geur.

Een 100% natuurlijke parfum om puur van te genieten. De roll-on is verrijkt met de beste etherische oliën ter wereld, en is met liefde en aandacht handgemaakt.

The Ohm collection is voor hun bijzondere collectie altijd op zoek naar oliën van de hoogst mogelijke kwaliteit. De basis van de roll-ons bestaat uit koudgeperste Afrikaanse Baobab-olie en kokosnootolie.

The roll-ons zijn stuk voor stuk met veel aandacht en zorg ontwikkeld en zijn meer dan alleen maar een geur. Ze kunnen namelijk niet alleen gebruikt worden als parfum, maar ook om je extra bezinning, ontspanning en concentratie te bieden tijdens yoga en meditatie. Hiervoor kun je de roll-on aanbrengen op het derde oog. Je derde oog is het punt iets boven het midden tussen je wenkbrauwen op je voorhoofd. Dit punt wordt ook wel het zesde chakra genoemd. Het zesde chakra staat voor intuïtie, visioenen, visualisatie en verbeelding.

Frankincense heeft een droge, kruidige en houtachtige geur.

De Roll-ons zijn verpakt in speciaal miron glas. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke essentiele oliën niet oxideren en zo lang mogelijk goed blijven.

Gebruikswijze:

Breng de roll-on aan op die plekjes waar je geparfumeerd wilt worden. Ook aan te brengen op de door jou gekozen chakra’s om direct ontspanning en verlichting te ervaren.

Ingrediënten:

Fractionated Coconut Oil, Baobab Oil (Fair Trade, Cold Pressed, Wild Grown), Frankincense Oman Oil (Wild Grown), Australian Sandalwood Oil (Wild Grown), Pomegranate Seed Oil (Certified Organic), Vitamine E Oil (Non GMO), Rosemary oil (Certified Organic).

INCI: Caprylic / Capric Triglyceride, Adansonia Digitata, Boswellia sacra, Santalum austrocaledonicum, Punica granatum, Tocopherol, Rosmarinus officinalis.

Niet gebruiken als je gevoelig bent voor 1 van deze ingrediënten.

Inhoud: 5 ml

Kijk hier voor meer informatie over The Ohm Collection, en een overzicht van al hun deodorant, parfums en zonnebrandproducten in de webshop Bio Amable.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over