Top

Thalayur - Energy Shakti Ayurveda

  • Thalayur - Energy Shakti Ayurveda
50,39

Thalayur - Energy Shakti Ayurveda

  • Ayurvedische energy kuur
  • Supplement ter ondersteuning van je gezondheid

Info over het Jodiumgehalte:

Alles wat uit de zee komt, bevat Jodium. Jodium is een essentieel sporenelement, dat in vele delen van Europa in te geringe hoeveelheden in de bodem voorkomt. Een capsule THALAYUR SHAKTI bevat 13 mcg natuurlijk jodium.

THALAYUR = Thalasso en Ayurveda
Thalayur verbindt de eeuwenoude kennis van de Europese „Thalasso“ zee-gezondheidsleer met de Indiase Ayurveda gezondheidsleer.

De betekenis van Ayurveda is: "Kennis van het leven".
Het is een oude wetenschap die gaat over gezondheid en levensenergie, een universeel systeem, vandaar dat het ook hier in het westen zo gemakkelijk aan populariteit wint.

Bij Ayurveda hoor je veel over de drie ‘dosha’s’ Vata, Pitta en Kapha bekend van bijvoorbeeld Vata thee, Pitta thee en Kapha thee.
  1. Vata (Ether en Lucht) – heeft te maken met beweging en communicatie
  2. Pitta (Water en Vuur) – heeft te maken met metabolisme en transformatie
  3. Kapha (Aarde en Water) – heeft te maken met voeding, groei en stabiliteit
Ieder mens heeft sterke en zwakke kanten, geen mens is hetzelfde. Ayurveda is een toegepaste wetenschap waar je meteen zelf mee aan de slag kunt. Benut je sterkere kanten en werk aan de zwakkere kanten met de 5000 jaar oude wijsheid van ayurvedische middelen en gezondheidsproducten. Ayurvedische middelen worden uitsluitend uit kruiden en planten gemaakt en is altijd 100% natuurlijk.

Ayurveda, een eeuwenoude, gedegen en betrouwbare traditie. 

Gebruiksadvies:

Volwassenen nemen 2 tot 4 capsules per dag met water bij de maaltijd, tenzij anders voorgeschreven. 

Waarschuwing:

Overschreidt de dagelijkse dosering niet. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Uit de buurt van kinderen houden! Bij borstvoeding of zwangerschap of in combinatie met medicijngebruik, altijd eerst uw arts raadplegen. Dit geldt ook voor mensen met aandoeningen of ziekten die behandeling vereisen. Koel, droog en op een donkere plaats bewaren.

Ingrediënten per capsule:

PER CAPSULE: 150MG LITHOTHAMNIUM CALCAREUM, 100MG HIMANTHALIA ELONGATA (RIEMWIER), 100MG ASHWAGANDHA EXTRAKT (WITHANIA SOMNIFERA), 100MG GOKSHURA EXTRAKT (TRIBULUS TERRESTRIS), 50MG PIPPALI EXTRAKT (PIPER LONGUM), HPMC (PLANTAARDIGE CAPSULE).

Inhoud: 180 capsulesReviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over