0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Blog /

Stunning Brows

Wenkbrauwen in het gareel


Gepubliceerd op: 08-01-2018
Deze blog is geschreven door: Kim Bergshoeff

Ik heb altijd al opvallende wenkbrauwen gehad. En als ik zeg altijd, dan bedoel ik ook áltijd. Volgens mijn moeder leek het er bij mijn geboorte op dat iemand met een heel dun potloodje één streepje boven mijn ogen had gezet. En elke dag dat ik ouder werd kwam daar één streepje bij.Stunning brows Pacifica
Gelukkig hield dat op een gegeven moment op en bleef het bij twee, opvallende, maar strakke boogjes. Ik weet nog dat mijn tante een keer met haar vinger de boogjes boven mijn ogen volgde en zei: ‘Kim heeft zulke mooie wenkbrauwen’. Mijn nichtje was toen stikjaloers, want zij wilde altijd in alles de mooiste zijn. Ik was daar niet zo erg mee bezig, maar vond het wel leuk om te horen (mijn nichtje heeft trouwens een mooier gebit dan ik).
Het ‘onderhoud’ is jarenlang heel makkelijk geweest: na het douchen even een lik crème eroverheen, zodat de huid eronder niet te droog wordt en gaat schilferen. En verder alle schoonheidsspecialistes die met een pincet in de buurt willen komen op tijd uitschakelen (één keer was ik te laat. Ik heb me nog nooit zo ongelukkig gevoeld bij de aanblik van mijn gezicht in de spiegel. Gelukkig groeide het te zijner tijd weer redelijk normaal terug.).
Maar de laatste tijd is er iets vreemds aan de hand; als ik ’s morgens opsta ziet het einde van mijn wenkbrauw eruit als een hashtag (#). En als ik het gladstrijk is het twee minuten later weer een rommeltje. Ook een lik crème eroverheen helpt niet.
Ik kan niet anders dan concluderen dat mijn ‘boogjes’ borstelig zijn geworden. Ik ben officieel oud. Gelukkig ben ik deze deprimerende gedachte snel kwijt als ik in de webwinkel van Bio Amable de setting brow gloss van het merk Pacifica zie. Zoals bij alle producten van Pacifica is de verpakking zo mooi dat je er een glimlach van op je gezicht krijgt. En dan is de inhoud ook nog 100% vegan, vrij van kleurstoffen, minerale oliën en parabenen. Wat er dan wél in zit? Kokosolie, kelp (groot bruin zeewier), vitamine B en zonnebloemolie.
De gloss heeft een subtiele zoete geur en, ook niet onbelangrijk, werkt enorm goed. Mijn wenkbrauwen blijven zelfs 48 uur in het gareel. Geen hashtags meer als ik ’s ochtends in de spiegel kijk.
Zo kan ik weer even vooruit. En, ook fijn om te weten, de Stunning Brows gloss is er ook met een kleurtje, voor het geval ik nóg ouder word...