0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Cadeau ideetjes /

Doreen Virtue - Het Orakel Van De Aartsengelen

Orakelkaarten | Doreen Virtue
Doreen Virtue - Het Orakel Van De Aartsengelen
0 Reviews | Review toevoegen

Doreen Virtue - Het orakel Van De Aartsengelen Inspiratiekaarten Met boekje Ook leuk als cadeau Aartsengelen zijn wijze liefdevolle gidsen. Aartsengelen zijn ook invloedrijk en kunnen op wonderbaarl

Standaard levertijd

1 dag

€ 20,35
Prijs per 

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Doreen Virtue - Het Orakel Van De Aartsengelen

  • Inspiratiekaarten
  • Met boekje
  • Ook leuk als cadeau

Aartsengelen zijn wijze liefdevolle gidsen. Aartsengelen zijn ook invloedrijk en kunnen op wonderbaarlijke wijze motiveren en helen. Doreen Virtue maakt je vertrouwd met de 15 aartsengelen door middel van 45 kaarten. Ze geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden. Je kunt leren hoe een accurate lezing voor jezelf en anderen te geven met behulp van het bijbehorende boekje. 

Inhoud: kaarten + infoboekje

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Let Op!!! Door Corona helaas weer vertraging:Neem elk pakje aan, opdat eenieder uw pakje aanneemt - NRC

Wij brengen de pakketten dagelijks zo spoedig mogelijk naar het postkantoor, maar PostNL heeft de laatste tijd helaas meer vertraging door Corona. Ook wij moeten langer wachten totdat we de goederen binnen krijgen. Excuses voor het ongemak!