Top

Pacifica - Tahitian Gardenia Spray Eau de Parfum

  • Pacifica - Tahitian Gardenia Spray Eau de Parfum
32,00

Pacifica - Tahitian Gardenia Spray Eau de Parfum

  • Heerlijke geur in mooie verpakking
  • Ideaal als kadootje!
  • Vegan

De Gardenia is de traditionele heilige bloem van Tahiti en groeit er in het wild. Het intense aroma doet denken aan de melange van jasmijn en sinasappelbloesem. Zoet, vol en met een lichte citrusnoot.

De parfums van Pacifica zijn 100% natuurlijk en op basis van pure, hoogwaardige gedenatureerde graanalcohol. De geuren zijn gecreëerd door toepassing van uitsluitend etherische oliën, veelal van biologische teelt. U kunt ook uw eigen unieke parfum creëren door verschillende parfums over elkaar te gebruiken.

Pacifica is gemaakt ZONDER dierlijke stoffen, of stoffen gemaakt of afkomstig van dieren zoals lanoline, bijenwas etc. Zonder parabenen, phtalates (of andere bekende carcinogenen) sulfaten,propylene glycol,benzene,GMO“S ( genetisch gemanipuleerde stoffen), minerale oliën, pinda olie, triclosan en nanodeeltjes. Uiteraard ook niet getest op dieren.

Inhoud: 29 ml

Kijk hier voor het complete overzicht van alle parfums, natuurcosmetica, lichaamsverzorging, gezichtsverzorging en informatie over Pacifica.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over