Top

Pacifica - Persian Rose Spray Eau de Parfum

  • Pacifica - Persian Rose Spray Eau de Parfum
rating 3
(3 / 1 Reviews)
29,90

Pacifica - Persian Rose Spray Eau de Parfum

  • Heerlijke geur in mooie verpakking
  • Ideaal als kadootje!
  • Vegan

Dit parfum bevat de meest pure rozengeur, met tonen van mirre en bosviooltjes. Eenvoudig, fris maar vol, doet denken aan de vers geplukte bloem.

De parfums van Pacifica zijn 100% natuurlijk en op basis van pure, hoogwaardige gedenatureerde graanalcohol. De geuren zijn gecreëerd door toepassing van uitsluitend etherische oliën, veelal van biologische teelt. U kunt ook uw eigen unieke parfum creëren door verschillende parfums over elkaar te gebruiken.

Pacifica is gemaakt ZONDER dierlijke stoffen, of stoffen gemaakt of afkomstig van dieren zoals lanoline, bijenwas etc. Zonder parabenen, phtalates (of andere bekende carcinogenen) sulfaten,propylene glycol,benzene,GMO“S ( genetisch gemanipuleerde stoffen), minerale oliën, pinda olie, triclosan en nanodeeltjes. Uiteraard ook niet getest op dieren.

Inhoud: 29 ml

Kijk hier voor het complete overzicht van alle parfums, natuurcosmetica, lichaamsverzorging, gezichtsverzorging en informatie over Pacifica.Reviews (1)
rating 3 (3 / 1 Reviews)

Kelly (16-05-2016) rating 3 Allereerst: Pacifica parfum is NIET 100% natuurlijk. Dit hebben ze zelf ook, na aandringen, bevestigd. Er staat dan ook op de verpakking 'WITH natural and essential oils'. Wat de verhouding natuurlijk/synthetisch is, daar mag je naar raden. Het merk is vergelijkbaar met Lush.

De geur Persian Rose is een frisse rozengeur. Denk rozenwater en citroen. In eerste instantie vond ik het heerlijk, maar uiteindelijk rook het toch te citrusachtig voor mijn smaak.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over