Top

Pacifica - Tibetan Mountain Temple Spray Eau de Parfum

  • Pacifica - Tibetan Mountain Temple Spray Eau de Parfum
rating 4
(4 / 1 Reviews)
29,90

Pacifica - Tibetan Mountain Temple Spray Eau de Parfum

  • Kruidige geur in mooie verpakking
  • Ideaal als kadootje!
  • Vegan
Vetiver en Indonesische Patchouli vormen de basis van deze rustige, wierook-achtige mix, terwijl Ginger licht in het midden zit en sinaasappel de boventoon heeft.
 

De parfums van Pacifica zijn 100% natuurlijk en op basis van pure, hoogwaardige gedenatureerde graanalcohol. De geuren zijn gecreëerd door toepassing van uitsluitend etherische oliën, veelal van biologische teelt. U kunt ook uw eigen unieke parfum creëren door verschillende parfums over elkaar te gebruiken.

Pacifica is gemaakt ZONDER dierlijke stoffen, of stoffen gemaakt of afkomstig van dieren zoals lanoline, bijenwas etc.

Tibetan Mountain Temple Spray parfum bevat natuurlijke gedenatureerde alcohol (maïs bron) en Pacifica's eigen geur mix met natuurlijke en essentiële oliën. 100% vrij van petro-chemische stoffen, ftalaten, propyleenglycol, nitro-muskusverbindingen, benzeen en triclosan. Geen parabenen, dierproeven, dierlijke ingrediënten of kunstmatige kleurstoffen. 100% VEGANISTISCH en glutenvrij.

Inhoud: 29 ml

Kijk hier voor het complete overzicht van alle parfums, natuurcosmetica, lichaamsverzorging, gezichtsverzorging en informatie over Pacifica.Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
Reviews (1)
rating 4 (4 / 1 Reviews)

Kelly (16-05-2016) rating 4 Allereerst: Pacifica parfum is NIET 100% natuurlijk. Dit hebben ze zelf ook, na aandringen, bevestigd. Er staat dan ook op de verpakking 'WITH natural and essential oils'. Wat de verhouding natuurlijk/synthetisch is, daar mag je naar raden. Het merk is vergelijkbaar met Lush.

De geur Tibetan Mountain Temple is een heerlijke unisex geur. Het ruikt echt naar een combinatie van wierook en gember. Erg kruidig, warm en tegelijkertijd scherp. Sinaasappel ruik ik niet echt. Het is een lekkere geur, maar persoonlijk vind ik het toch echt een mannengeur.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over