0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Merken /

Pacifica

Pacifica geuren


LET OP!! LAATSTE PRODUCTEN, DUS OP = OP.

Zoals muziek, vormt ook geur een prachtige verbinding tussen verschillende culturen! Maar wat dacht je van ervaringen en herinneringen? Door een geur waar te nemen kun je weer 

denken aan plekken waar je geweest bent of ze herinneren je aan iets mooi's herkenbaars of dierbaars. Een geur biedt ons de mogelijkheid in het moment te leven, of juist het verleden op te roepen.


Pacifica's originele aroma's zijn geïnspireerd door de vele reizen en de exotische oorden die de makers hebben bezocht in de loop der jaren. Geuren uit alle werelddelen zijn vertegenwoordigd in de uitgebreide collectie!

Voor elke Pacificageur worden enkel de hoogste kwaliteit oliën van over de hele aardbol toegepast. Deze essences worden gemengd tot unieke combinaties die je in vervoering brengen en je meenemen op reis.

Pacifica producten met natuurlijke ingrediënten waar je huid naar hunkert. De producten zijn met zorg gemaakt izonder: dierproeven, dierlijke ingrediënten, FD & C kleur, ftalaten, parabenen, sulfaten, propyleenglycol, benzeen, minerale olie, aardolie, pinda olie, triclosan en andere ingrediënten die u niet dat op uw huid wilt.

Brook Harvey-Taylor ontwikkelt persoonlijk al de geuren met Pacifica's eigen parfum. Heerlijke geuren door de hoogste kwaliteit ingrediënten waaronder essentiële en natuurlijke oliën van over de hele wereld.

De lijn bestaat uit meerdere geuren in sprayparfum. Verder nog veel meer producten als bijzondere body butters of body scrubs. Enjoy!
 

Pacifica producten bij Bio Amable


Eau de parfum Spray:

Bodybutter:

Lipbalsem met tintje:

Handcrème:

Pacifica cosmetica

Nagellak:

Make-up basis:

Oogpotloden:

Mascara:

Oogschaduw palette / trio:

Blush & Sunpowder:

Lippen:

Wenkbrauwen:


Pacifica gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging:Weergave: